ارسلان ازهاری، امروز یکشنبه(۲۱ اردیبهشت) در جلسه شورای آرد و نان استان اظهار کرد: از مجموع ۱۵ هزار و ۷۰۰ تن آرد مصرفی ماهانه در استان، حدود ۴ هزار تن بهصورت خارج از شبکه عرضه میشود که جای نگرانی دارد، فرمانداران موظفند با تشدید نظارتها، نسبت به کنترل این وضعیت اقدام کنند.
وی با بیان اینکه مسئولیت سیاستگذاری با شورای آرد و نان استان و اجرای آن با فرمانداران است، تصریح کرد: حضور مستمر فرمانداران در جلسات، مشارکت در تصمیمگیریها و پاسخگویی نسبت به عملکرد شهرستانها ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استاندار کردستان، در ادامه به اهمیت کیفیت نان و آرد اشاره کرد و گفت: دستگاههای اجرایی موظفاند گزارش عملکرد خود را در این زمینه ارائه دهند و اجرای مصوبات قبلی را بهطور جدی پیگیری کنند، کیفیت نان باید در سفره مردم ملموس باشد، نه فقط در گزارشهای اداری.
ازهاری استفاده از آرد فلهای در نانواییها را گامی مهم در کاهش هزینهها، حذف واسطهها و افزایش بهرهوری دانست و تأکید کرد: بهداشت و سلامت این فرایند باید مورد توجه دستگاههای ذیربط بهویژه دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.
وی ادامه داد: تا زمانی که کارگروه تخصصی استان در مورد وزن چانه نان تصمیمگیری نکند، هرگونه تغییر در این زمینه تخلف محسوب میشود و با آن برخورد قانونی خواهد شد.
ازهاری در پایان با اشاره به تعداد بالای نانواییهای فعال در استان خاطرنشان کرد: در حالی که استانداردهای موجود برای استان حدود ۱۵۰۰ نانوایی را پیشنهاد میدهد، بیش از ۲۵۰۰ واحد فعالیت دارند که این موضوع موجب فشار بر نانوایان و کاهش سهمیهها شده است.
وی بر ضرورت ساماندهی این وضعیت و بازنگری در صدور مجوزهای جدید تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات