• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404022115143
  • خبرنگار : 71451

پیکر یک شهید پس از ۳۹ سال کشف شد

پیکر یک شهید پس از ۳۹ سال کشف شد

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در منزل خانواده شهید «ناصر جوهرزاده» از شهدای بوشهر از تفحص پیکر این شهید خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید محمدباقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح به‌همراه جمعی از مسئولین بوشهر (امروز یکشنبه) با حضور در منزل خانواده شهید «ناصر جوهرزاده»  از تفحص پیکر این شهید والامقام پس از ۳۹ سال خبر داد.

ناصرجوهر زاده فرزند عوض متولد ۱۳۴۳ درمحله ای بنام لیل از شهرستان بوشهر متولد شد.  دوره ابتدایی تحصیلی را در دبستان فروغی باغ زهرا و دوره راهنمائی را در مدرسه مصطفوی و دوره دبیرستان را در مدرسه سعادت به اتمام رساند.

پیکر یک شهید پس از ۳۹ سال کشف شد

وی در همان زمان به عضو بسیج  باغ زهرا(س) درآمد و با بچه‌های بسیج همکاری بسزایی داشت. با همکاری بچه‌های بسیجی در درگیری با ضد انقلاب ومنافقین نقش پررنگی ایفا کرد.

تا اینکه جنگ ایران و عراق  آغاز شد و چندین مرتبه با نیروهای بسیجی عازم جبهه شد تا اینکه در تاریخ ۳۰ بهمن ۶۵ در در عملیات «کربلای ۵» منطقه شلمچه مفقودالاثر شد.

حالا پس از ۳۹ سال پیکر مطهرش شناسایی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۴:۵۱

روحش شاد