• جمعه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404022618613
  • خبرنگار : 50160

پایداری جوی در زنجان تا اواسط هفته

پایداری جوی در زنجان تا اواسط هفته

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: دمای دمای هوا از امروز جمعه تا اواسط هفته آینده در استان به تدریج افزایش خواهد یافت.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: آسمان استان در اغلب مناطق، صاف تا کمی ابری همراه با غبار رقیق است.

وی ادامه داد: در برخی از ساعت‌ها نیز شاهد وزش باد خواهیم بود.

رحمن‌نبا گفت: براساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، از امروز شرایط نسبتا پایداری در جو استان برقرار می‌شود که تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت و طی این مدت بارشی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی افزود: روز گذشته خیرآباد در سلطانیه با حداقل دمای چهار درجه خنک‌ترین و چورزق در طارم با حداکثر ۳۴ درجه گرم‌ترین نقاط استان بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha