• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404022719034
  • منبع : شرکت توانیر

۷۰ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان صنعتی تامین می‌شود

۷۰ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان صنعتی تامین می‌شود

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: در روز گذشته ۷۰ درصد برق مورد نیاز صنایع تامین شده و این روند در روزهای جاری نیز ادامه می‌یابد.

به گزارش ایسنا، اردشیر مذکوری با بیان این که برق هیچ صنعتی قطع نشده بلکه طبق یک برنامه مشخص تامین می‌شود، گفت: صنایع عمده در نیمه شب می‌توانند با حداکثر مصرف و در ساعتهای اوج بار در حداقل میزان تولید خود از برق استفاده کنند.

به گفته وی، صنایعی که نیروگاه دارند و یا از تابلو برق سبز یا برق آزاد انرژی مورد نیاز خود را خریداری می‌کنند، از برنامه‌های مدیریت مصرف معاف بوده و به میزان برق تولیدی خود و یا برق خریداری شده از تابلو برق سبز و برق آزاد، به آنها انرژی تحویل داده می‌شود.

مذکوری در عین حال تصریح کرد: صنایع اگر از تابلو برق آزاد و یا تابلو برق سبز خریداری کنند، در تامین انرژی دچار مشکل نمی‌شوند.

وی با تاکید بر این که صنایع بزرگ و انرژی‌بر مطابق ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق مکلف به احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تا پایان سال ۱۴۰۴ هستند، گفت: تاکنون حدود ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه صنایع وارد مدار شده و برخی از صنایع که دچار بیشترین محدودیت شده‌اند، مواردی هستند که علیرغم تکلیف قانونی، در ۴ سال گذشته هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده‌اند، این در حالی است که قراردادهای این مشترکان نیز از نوع اتصال به شبکه بوده که در این قراردادها، شبکه برق صرفاً نقش پشتیبانی کننده را بر عهده دارد و در شرایط کمبود برق، در اولویت برنامه‌های مدیریت مصرف قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha