محمد سلطانی ابراهیمیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بهمنظور ارتقای سلامت عمومی و دسترسی شهروندان به نان کامل، از خرداد سالجاری پنج واحد نانوایی در سطح شهرستان با آرد کامل فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، افزود: این اقدام، در ادامه اجرای طرح ملی توسعه نانواییهای نان کامل در کشور و بهویژه در استان همدان و شهرستانهای تابعه صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: سهمیه اولیه شهرستان درگزین در این طرح، راهاندازی پنج واحد نانوایی نان کامل در شهر قروه بوده که شامل سه واحد نانوایی لواشی و دو واحد نانوایی سنگکی است.
وی با تأکید بر ضرورت تسریع در روند اجرایی این طرح، خواستار تلاش بیشتر برای گسترش این نوع واحدهای نانوایی در سطح شهرستان شد و تصریح کرد: در حال حاضر ۵۶ واحد نانوایی در شهرستان درگزین شامل ۴۰ واحد نانوایی لواشی، ۱۰ واحد سنگکی، پنج واحد بربری و یک واحد تافتون (آزادپز) دارای فعالیت است.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان همچنین با اشاره به اهمیت سلامت تغذیه، اظهار کرد: تولید و مصرف نان کامل نیازمند اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و فرهنگسازی در بین مردم بوده چراکه این نان نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا میکند.
سلطانی ابراهیمیان با اشاره به اینکه از زمان آغاز طرح هوشمندسازی خبازیهای شهرستان درگزین، این شهرستان از نظر کیفیت پخت و میزان سهمیه دریافتی رتبه نخست استان را کسب کرده است، گفت: پخت نان با کیفیت از حقوق اساسی شهروندان محسوب شده و نان همواره یکی از اقلام حیاتی در سبد غذایی خانوارهاست.
انتهای پیام
نظرات