• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404031509631
  • خبرنگار : 50604

افتتاح قربانگاه کمیته امداد امام خمینی (ره) در کلاله

افتتاح قربانگاه کمیته امداد امام خمینی (ره) در کلاله

ایسنا/گلستان در آستانه عید سعید قربان قربانگاه کمیته امداد امام خمینی (ره) کلاله افتتاح شد.

اسدالله اسکندری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کلاله امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد در حاشیه افتتاح این قربانگاه گفت: امروز با مشارکت خیرین و مراکز نیکوکاری؛ در این قربانگاه، ۴۵ راس دام سبک و دو راس دام سنگین، ذبح و پس از بسته بندی‌های بهداشتی، با تکریم و احترام تقدیم به ایتام و بیماران صعب العلاج می‌شود.

اسکندری افزود: علاوه بر این دام‌های اهدایی ذبح شده که به دست گروه‌های تعیین شده می‌رسد؛ خیرین در سطح شهرستان با اهدای مستقیم حدود ۳۲۰ راس دام سبک به نیازمندان گام خداپسندانه‌ای در روز "عید قربان" خواهند برداشت و موجبات خرسندی و خوشحالی آنان را فراهم می‌کنند.

در شش قربانگاه تعیین شده استان، ۱۳۵ دام سبک و ده دام سنگین ذبح و طی امروز (قبل از عید) بین ایتام و بیماران صعب العلاج توزیع می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha