• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404031911920
  • خبرنگار : 71567

تصمیمات جدید وزارت بهداشت در خصوص آزمون‌های دندانپزشکی

تصمیمات جدید وزارت بهداشت در خصوص آزمون‌های دندانپزشکی

شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت تغییرات جدید آیین‌نامه آزمون‌های کشور داندانپزشکی را ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، آیین نامه جدید آزمون های کشوری دندانپزشکی، فعالیت انتفاعی دندانپزشکان متخصص متعهد خدمت و شرایط جدید صدور مدرک فلوشیپ در چهل و سومین نشست شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی به تصویب رسید.

براساس آیین نامه آزمون های کشوری دندانپزشکی سال ۱۳۹۷ شرکت کنندگان در آزمون دانشنامه گواهینامه رشته های تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ به بعد که میانگین نمره کتبی و شفاهی (مهارتی) ۷۰ و بالاتر و حداقل نمره قبولی ۶۵ در هر یک از آزمون های کتبی و شفاهی مهارتی را کسب کنند، موفق به اخذ دانشنامه تخصصی می شوند.

در صورتی که شرکت کننده در هر دو آزمون کتبی و شفاهی مهارتی قبول شده و میانگین نمره دو آزمون با حفظ ضرایب مربوطه ۷۰ و بالاتر باشد، نمره پژوهشی وی محاسبه و به نمره شفاهی اضافه خواهد شد. نمره پژوهشی به کسانی که حد نصاب نمرات کتبی و شفاهی مهارتی و نیز میانگین لازم جهت قبولی در دانشنامه را کسب نکرده اند، تعلق نمی گیرد.

همچنین بر اساس بند ۳-۲-۵ آیین نامه آزمون های کشوری دندانپزشکی سال ۱۳۹۷: «شرط اخذ گواهینامه در آزمون دانشنامه گواهینامه سال ۱۴۰۴ به بعد کسب حداقل نمره ۵۵ در هر دو آزمون کتبی و شفاهی مهارتی و میانگین نمرات کتبی و شفاهی مهارتی با احتساب ضرایب است.

 آیین نامه آزمون های کشوری دندانپزشکی سال ۱۳۹۷ نیز تاکید دارد شرکت کنندگان در آزمون دانشنامه گواهینامه سال ۱۴۰۴ به بعد که نمره آزمون کتبی و شفاهی مهارتی کمتر از ۵۵ و یا میانگین نمره کتبی و شفاهی مهارتی آنها کمتر از ۵۵ باشد، مردود محسوب می شوند.

بلامانع بودن فعالیت انتفاعی در ساعات غیر موظف خدمات دندانپزشکان متخصص متعهد خدمت از دیگر مصوبات این جلسه بود. به طوریکه فعالیت انتفاعی در ساعات غیر موظف خدمات دندانپزشکان متخصص متعهد خدمت بلامانع است.

بر این اساس فعالیت انتفاعی در ساعات غیر موظف موضوع ماده ۵ دستور العمل ساماندهی خدمات دندانپزشکان متخصص متعهد خدمت به شرط انجام تمامی وظایف آموزشی پژوهشی و درمانی مربوط به اعضای هیئت علمی و با لحاظ کردن مدت مشخص شده از زمان تصویب برای تمامی متعهدین اعم از سرباز و غیر سرباز بلامانع است.

صدور مدرک فلوشیپ در صورت احراز کلیه شرایط برای اعضای هیئت علمی از دیگر مصوبات این شورا بود. در واقع براساس مصوبه چهل و سومین نشست شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، «صدور مدرک فلوشیپ در صورت احراز کلیه شرایط برای اعضای هیئت علمی مسئول راه اندازی دوره بلامانع است.

این شرایط شامل: احراز مرتبه استادی، سابقه حداقل ۶ سال آموزش در دوره فلوشیپ مربوطه هر سال معادل ۲ ماه دوره آموزشی و تصویب هیئت ممیزه دانشگاه است. همچنین امکان استفاده از متخصصینی که دارای گواهینامه رشته های تخصصی دندانپزشکی هستند در برنامه های آموزشی دانشکده های دندانپزشکی بر حسب نیاز بلامانع است.

تعیین نمره قبولی شرکت کنندگان آزمون ورودی دستیاری دندانپزشکی جهت انتخاب رشته های تخصصی بر اساس محاسبه حد نصاب با روش های سایکومتریک توسط دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی از دیگر مصوبات چهل و سومین نشست شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی بود که به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha