• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404032717852
  • منبع : جمعیت هلال احمر

کولیوند خواستار محکومیت حمله صهیونیست‌ها به امدادگران از سوی صلیب سرخ شد

کولیوند خواستار محکومیت حمله صهیونیست‌ها به امدادگران از سوی صلیب سرخ شد

در پی شهادت سه امدادگر داوطلب جمعیت هلال احمر در جریان حمله موشکی رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی ایران، رئیس جمعیت، هلال‌احمر در نامه‌ای به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ خواستار محکومیت صریح این جنایت و پیگیری بین‌المللی عاملان آن شد.

به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، طی نامه‌ای رسمی خطاب به خانم ماریانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، با ابراز اندوه از شهادت سه امدادگر داوطلب در جریان حمله موشکی رژیم صهیونیستی به مناطق غیر نظامی‌ کشور، خواستار موضع‌گیری قاطع و رسمی این نهاد بین‌المللی در محکومیت این اقدام شد.

در این نامه تأکید شده است که امدادگران شهید، حین عملیات امدادی و با نشان مشخص هلال احمر هدف حملات قرار گرفته‌اند و این اقدام، نقض آشکار ماده ۱۸ کنوانسیون چهارم ژنو و ماده ۱۲ پروتکل الحاقی اول است؛ مقرراتی که بر لزوم مصونیت نیروهای امدادی و مراکز بشردوستانه در مخاصمات مسلحانه تأکید دارند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، کولیوند این حمله را جنایت جنگی دانسته و از صلیب سرخ جهانی خواسته است تا با بهره‌گیری از جایگاه حقوقی و انسانی خود، نسبت به حمایت از امدادگران و پاسخگو کردن عاملان این حمله در مجامع بین‌المللی اقدام کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha