• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404032818430
  • خبرنگار : 71263

تهدید افزایش قیمت نفت برای ارزهای آسیایی

تهدید افزایش قیمت نفت برای ارزهای آسیایی

تحلیلگران بارکلیز روز سه‌شنبه گفتند که با افزایش قیمت‌های بین‌المللی نفت خام، ارزهای چند واردکننده بزرگ نفت آسیایی در معرض افت ارزش هستند.

به گزارش ایسنا، تحلیلگران بانک بارکلیز در یادداشتی خطاب به مشتریانشان نوشتند: افزایش قیمت نفت در روزهای اخیر، به منزله ریسکهایی برای اکثر ارزهای آسیایی در کوتاه مدت است؛ به خصوص اگر قیمت نفت در صورت تشدید احتمالی درگیریها در خاورمیانه، بالاتر برود.

طبق یادداشت این بانک انگلیسی، بات تایلند، دلار تایوان و وون کره، ارزهای آسیایی هستند که بیشترین ریسک کاهش ارزش را دارند.

قیمت نفت در معاملات جمعه بازار آسیایی، در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان و نگرانی سرمایه گذاران از تاثیر آن بر عرضه نفت خاورمیانه، با هفت درصد افزایش بسته شده بود و در طول معاملات، بیش از ۱۳ درصد صعود کرده بود و به بالاترین حد خود از ژانویه رسید. این بزرگترین صعود قیمت نفت در میانه معاملات، از زمان آغاز جنگ روسیه در اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ بود.

قیمت‌ها، روز دوشنبه، در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر تلاش برای کاهش تنشها، نزول کرد اما پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نشست گروه هفت را زودتر از موعد ترک کرد و ایران را تهدید کرد، نفت سیر صعودی خود را از سر گرفت و هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در معاملات سه‌شنبه، ۷۳ دلار در هر بشکه بود و نفت برنت با ۲ درصد افزایش، به مرز ۷۵ دلار رسید.

تحلیلگران ساکسو بانک، سه‌شنبه، در یادداشتی نوشتند: بدون اختلال در عرضه، نفت برنت احتمالا به زیر ۷۰ دلار باز خواهد گشت، در حالی که برعکس می‌تواند بالاتر از ۸۰ دلار معامله شود و بازتاب بازاری باشد که در آن نوسانات، محکم در جایگاه اصلی باقی مانده است.

به گفته استراتژیستهای ارزی شرکت مالی «آی ان جی»، تحولات ژئوپلیتیکی نمایان شده است و پیامدهای بحران خاورمیانه برای بازارهای انرژی می‌تواند به راحتی، ارزیابیهای تورم بانکهای مرکزی را دگرگون کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، فدرال رزرو که پیش بینی می‌شود نرخ های بهره کلیدی را در نشست هفته جاری خود تغییر ندهد، اکنون می‌تواند از نوسانات بازار انرژی به عنوان استدلالی برای امتناع از درخواستهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای کاهش نرخ بهره، استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha