• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404040301888
  • خبرنگار : 50463

رکوردشکنی گرما در یزد/ کاهش دما از فردا

رکوردشکنی گرما در یزد/ کاهش دما از فردا

ایسنا/یزد هواشناسی استان یزد از کاهش دمای استان طی امروز و روزهای آتی خبر داد به طوری که در ۲۴ ساعت آینده کاهش پنج درجه‌ای هوا پیش‌بینی شده است.

بر اساس تحلیل و بررسی آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی از عصر امروز (سه‌شنبه، سوم تیرماه) آسمان برخی از مناطق استان غبارآلود و در ساعات بعدازظهر و شب وزش باد به‌ نسبت شدید، گاهی با گردوخاک محتمل اعلام شده است.

هواشناسی استان همچنین در روزهای پایانی هفته در برخی از مناطق استان وزش باد به‌ نسبت شدید تا شدید بعضاً با گردوخاک را پیش بینی کرده است و در همین راستا نیز هشدار سطح زرد صادر کرده است.  

بنا بر اعلام این اداره کل، مردم شهر یزد در ۲۴ ساعت گذشته گرم ترین روز را از ابتدای تابستان پشت سر گذاشتند؛ به طوری که در گرم ترین ساعات روز دمای شهر یزد به ۴۴ درجه سانتی‌گراد و در خنک ترین ساعات به ۳۱ درجه سانتی گراد رسید.

اما هواشناسی استان در عین حال در ۴۸ ساعت آینده کاهش پنج درجه‌ای هوا را پیش کرده است؛ به طوری در خنک ترین ساعات دمای هوای شهر یزد به ۲۶ درجه سانتی گراد و در گرم ترین حالت به ۳۹ درجه سانتی گراد خواهد رسید.    

بیشینه دمای شبانه روز گذشته استان به ۴۷ درجه سانتیگراد رسید که از شهرستان بافق گزارش شد. همچنین کمینه دمای هوا در همین بازه زمانی از سبزدشت با دمای ۱۵ درجه گزارش شد.

به گزارش ایسنا، رطوبت نسبی حال حاضر هوای یزد شش درصد است و شاهد وزش باد اندک از سمت جنوب هستیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha