• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404040402808
  • منبع : نمایندگی مازندران

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‎‌ازمنکر مازندران:

مازندران ۱۱ شهید امر به معروف دارد/اجرای طرح ۳ هزار منبر در محرم امسال

مازندران ۱۱ شهید امر به معروف دارد/اجرای طرح ۳ هزار منبر در محرم امسال

ایسنا/مازندران دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‎‌ازمنکر مازندران با اعلام اینکه مازندران ۱۱ شهید امر به معروف دارد، گفت: ترویج معروف مهم‌ترین کار ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر است و ۱۷ دستگاه  اجرایی عضو این ستاد هستند.

حجت‌الاسلام مرتضی احمدی چهارشنبه چهارم تیر در نشست خبری با اصحاب رسانه به‌مناسبت فرارسیدن هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر، که در ساری برگزار شد، اظهار کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، امسال با شعار محوری «امر به معروف و نهی از منکر، قیام حسینی، انسجام اجتماعی» فعالیت‌های محوری خود را در هفته نخست ماه محرم انجام می‌دهد.

وی با تاکید براینکه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر فعالیت‌ها مردمی است به طوری که نظارت «مردم بر دولت» و «مردم بر مردم» انجام می‌شود، تصریح کرد: امروز وقت احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر است و مردم آگاه باشند چرا که هرگونه تحرک ضد نظام، منکری نابخشودنی است.
حجت‌الاسلام احمدی از اجرای ۲۰ برنامه در هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد و گفت: تبلیغات محیطی در شهرها، دیدار با خانواده شهدای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه، گردهمایی مبلغان و مروجان دینی، هم‌اندیشی با اساتید حوزه و دانشگاه، گردهمایی روسای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرایی و مدیران عرصه‌ها و ارکان طلایه‌داران معروف، همایش تبیینی ویژه بانوان زینبی، دیدار با علما، نشست مداحان و سایر برنامه‌های فرهنگی در این هفته اجرا می‌شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با اعلام اینکه رتبه این استاد در سطح کشور طی یکسال گذشته ارتقا یافته و جزو ۵ استان برتر است، خاطرنشان کرد: سال گذشته در ایام ماه محرم طرح یک‌هزار منبر در استان شروع شد که امسال به سه هزار منبر با گفتمان امر به معروف و نهی از منکر ارتقا یافت.

به گفته حجت‌الاسلام احمدی، برگزاری ۳۷ کارگروه تخصصی، آموزش در بستر وب برای یک هزار و ۴۴۳ نفر، تولید ۹۴ اثر فرهنگی، دوره آموزش خبرنگاری برای ۲۸ نفر شهروند مازندرانی از سری برنامه‌های فرهنگی انجام شده از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران است.

وی با اعلام اینکه ستاد امربه معروف و نهی از منکر مدافع حقوق ناهیان از منکر است، که در این زمینه پنج گروه جهادی حقوقی در استان فعال شده است، گفت:«سامانه سو» در سطح ملی راه اندازی شده است که مردم از این طریق می‌توانند مطالبات و شکایات خود از دستگاه‌های اجرایی را با ستاد امر به معروف و نهی از منکر در جریان بگذارند.
دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر مازندران ادامه داد: تاکنون در مازندران یک هزار و ۱۶۳ شکایت مردمی شامل اصناف و بازار، فرار مالیاتی، ساخت و سازهای غیرقانونی، زمین‌خواری و غیره ثبت و مورد پیگیری قرار گرفت.

هفتم تا سیزدهم تیرماه هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شد و امسال هفته احیای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر با شعار محوری «امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، قیام حسینی، انسجام اجتماعی» آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha