• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404040905650
  • منبع : نمایندگی ایلام

تلاش شورای حل اختلاف، زندگی دوباره را به زندانی ایلامی برگرداند

تلاش شورای حل اختلاف، زندگی دوباره را به زندانی ایلامی برگرداند

ایسنا/ایلام معاون قضایی دادگستری و رئیس شوراهای حل اختلاف استان ایلام گفت: تلاش شورای حل اختلاف ایلام در کسب رضایت اولیاء دم، زندگی دوباره به یک زندانی برگرداند.

عابدین کوهی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت شوراهای حل اختلاف در برقراری صلح و سازش در دعاوی و اختلافات مهم به ویژه پرونده‌های قتل عمد با رویکرد کاهش جمعیت کیفری زندانیان، اعضای شورای حل اختلاف بازداشتگاه ایلام با تلاش و پیگیری‌های مجدانه خود توانستند رضایت اولیای دم در این پرونده قتل عمد را اخذ و موجبات رهایی محکوم علیه از مجازات اعدام را فراهم آورند.

وی در خصوص سیر مراحل قانونی این پرونده و روند رسیدگی به آن خاطرنشان کرد: پس از انجام تحقیقات اولیه و صدور کیفر خواست و ارجاع پرونده به محاکم قضایی استان جهت رسیدگی، و در جریان اجرای بخشنامه ابلاغی ریاست قوه قضائیه مبنی بر استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف در خواست محکوم‌علیه جهت میانجیگری شورای حل اختلاف برای جلب رضایت از اولیای دم پرونده قتل به شورای حل اختلاف شعبه بازداشتگاه ایلام ارجاع می‌شود و با تشکیل پرونده سازشی برای محکوم علیه اعضای شورا، با درک عمق فاجعه و با هدف جلوگیری از اجرای حکم قصاص، فعالیت‌های سازشی خود را برای جلب رضایت اولیای دم آغاز کردند، درنهایت موفق به اخذ رضایت از اولیای دم شدند.

کوهی توضیح داد: خوشبختانه، با گذشت مهربانانه اولیای دم، زمینه آزادی این زندانی فراهم شد و او از مجازات مرگ نجات یافت، این اقدام خیرخواهانه، نشان از بزرگواری و نوع‌دوستی خانواده مقتول دارد و بی‌شک، اجر و پاداش عظیمی نزد خداوند متعال خواهد داشت. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شواراهای حال اختلاف استان ایلام، رئیس شوراهای حل اختلاف استان ایلام ضمن یادآوری جایگاه و اهمیت صلح و سازش و کاهش اختلافات در جامعه، از تلاش خستگی ناپذیر اعضای شوراهای حل اختلاف در این خصوص تقدیر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha