• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041508938
  • خبرنگار : 71588

تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت

تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت

در بحبوحه تداوم جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ارتش رژیم اشغالگر از بامداد امروز (یکشنبه) حملات گسترده‌ای را به مناطق مختلف این باریکه به‌ویژه محله‌های مسکونی و محل اسکان آوارگان انجام داده که تاکنون ده‌ها شهید و زخمی برجای گذاشته است.

به گزارش ایسنا، منابع خبری اعلام کردند، رژیم صهیونیستی در حمله‌ای هوایی خیمه‌های آوارگان در منطقه المواصی در غرب خان‌یونس را هدف قرار دادند که در پی این حمله پنج نفر به شهادت رسیدند که در میان آنها سه کودک وجود داشت و چندین تن دیگر نیز زخمی شدند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، حمله پهپادی رژیم اشغالگر به خیمه‌های ۲ خانواده فلسطینی نیز در همین منطقه باعث شهادت ۳ نفر شد.

رسانه‌های خبری همچنین از وقوع بیش از چهار انفجار مهیب در خان‌یونس به‌ویژه در مناطق الکتیبة و السطر خبر دادند.

توپخانه رژیم اشغالگر همچنین شرق و جنوب بیمارستان ناصر را هدف حمله قرار داد.

در پی بمباران منزل خانواده الصفدی در خیابان «یافا» واقع در محله «التفاح» در شرق شهر غزه، چهار نفر به شهادت رسیده و شماری دیگر نیز زخمی شدند.

حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای رژیم اشغالگر در محله «شیخ رضوان» در شمال غزه منجر به شهادت دستکم ۱۲ نفر، مجروح شدن ده‌ها نفر و مفقود شدن شماری زیر آوار منجر شده است.

در یکی از این حملات، منزل خانواده‌های «ابو شکیان» و «سحویل» که محل اسکان آوارگان بود، به‌طور کامل ویران شد.

منابع خبری همچنین اعلام کردند که در پی حمله به منزل خانواده «ابو شرخ»، تاکنون پیکر پنج شهید از زیر آوار بیرون کشیده شده و عملیات جستجو ادامه دارد.

جنگنده‌های رژیم اشغالگر همچنین منطقه جبالیا در شمال غزه را نیز هدف حملات هوایی متعدد خود قرار دادند.

مناطق شرقی غزه و اردوگاه البریج هدف حملات گسترده توپخانه‌ای قرار گرفتند.

اشغالگران همچنین محله «النصر» و اطراف بیمارستان «الرنتیسی» و درمانگاه «شیخ رضوان» را نیز هدف حملات هوایی قرار داده و در پی حملات به منازل مسکونی در این مناطق چندین تن شهید و مجروح شدند.

وخامت اوضاع انسانی در غزه؛ بیش از ۱۰۰ هزار کودک دچار سوءتغذیه شدید هستند

امجد الشوا، رئیس شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در نوار غزه در گفت‌وگو با الجزیره گفت: بیش از ۱۰۰ هزار کودک در غزه از سطوح بسیار حاد و پیشرفته سوءتغذیه رنج می‌برند.

امجد الشوا همچنین از کاهش شدید ذخایر آب در این منطقه خبر داد و تأکید کرد توان انتقال و توزیع آب به دلیل کمبود سوخت به شدت کاهش یافته است.

وی در پایان خواستار تحت فشار قرار دادن رژیم اشغالگر از سوی جامعه جهانی برای ورود سوخت به غزه شد.

مدیرکل بیمارستان‌های صحرایی در غزه: وضعیت غزه «فاجعه‌بار» است

مروان الهمص، مدیر کل بیمارستان‌های صحرایی در غزه، دوضعیت کنونی در این منطقه را «فاجعه‌بار» توصیف کرد.

وی اعلام کرد که کمبود شدید غذا، آب و دارو باعث مرگ صدها نفر به دلیل سوءتغذیه و عدم دسترسی به تجهیزات درمانی مناسب شده است.  

الهمص تأکید کرد که بیمارستان‌ها با حداقل امکانات فعالیت می‌کنند و مدیریت شمار زیاد شهدا و زخمی‌ها بسیار دشوار شده است.

 وی افزود که کمبود سوخت نیز وضعیت بیمارستان‌ها را بحرانی‌تر کرده و دشمن همچنان از ورود شیر کودکان به غزه جلوگیری می‌کند.  

وی با اشاره به تشدید بحران انسانی، گفت: «وضعیت در بیمارستان‌های غزه فاجعه‌بار است. ما با کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی مواجه هستیم و بیماران، به ویژه کودکان، در معرض خطر جدی قرار دارند.»  

الهمص در پایان خطاب به جهانیان و کشورهای عربی و اسلامی گفت: ما خواهان این هستیم که مرزها را برای ما باز کنید و کمک‌های غذایی و بهداشتی را به غزه برسانید. مردم ما در حال مرگ هستند و نیاز فوری به حمایت دارند.

این هشدار در حالی مطرح می‌شود که محاصره شدید غزه توسط رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه به شدت محدود شده است.

زخمی شدن ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه

منابع عبری اعلام کردند ۲ نظامی صهیونیست در نوار غزه بر اثر شلیک موشک ضدزره زخمی شدند.

وضعیت هر ۲ نظامی وخیم گزارش شده است.

رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود علیه مردم بی‌دفاع غزه ادامه می‌دهد.

رژیم یاغی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب، پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha