• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404041810640
  • خبرنگار : 50225

احیای قدیمی‌ترین پارک اهواز به کجا رسید؟

احیای قدیمی‌ترین پارک اهواز به کجا رسید؟
پارک حجاب یا لونا پارک اهواز

ایسنا/خوزستان معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز آخرین وضعیت احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز را تشریح کرد. 

علی شمسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت پارک حجاب در محدوده کوی انقلاب و در نزدیکی امانیه اظهار کرد: پارک حجاب اهواز یکی از قدیمی‌ترین و وسیع‌ترین بوستان‌های اهواز است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مناطق چهار و شش شهرداری، می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای پر کردن اوقات فراغت خانواده‌ها باشد اما در سال‌های گذشته در قالب یک قرارداد به یک شخص واگذار شد و عملا متروکه شده بود. 

وی با اشاره به خلع ید این پیمانکار و تحویل پارک پس از حدود ۲۰ سال افزود: عملیات احیا و بازسازی این پارک توسط شهرداری اهواز در حال انجام است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: زمین بازی کودکان، پیست اسکیت، آبنما، نرده‌گذاری، پیاده‌روهای پارک به صورت بتن دکوراتیو و کف‌پوش‌گذاری در پارک در حال اجرا است.

شمسی در خصوص روند ایجاد باغ وحش مصنوعی در این پارک ادامه داد: به زودی تجهیزات باغ‌وحش مصنوعی در این مجموعه نصب خواهد شد.

وی با اشاره به حفظ درختان و نخل‌های قدیمی این پارک، افزود: همچنین چمن‌کاری، رنگ‌آمیزی و پاک‌سازی نهایی فضای پارک در حال انجام است. با توجه به اینکه فصل کشت گیاهان از مهرماه آغاز می‌شود، از اوایل پاییز گیاهان و درختان جدید در این پارک کشت می‌شود تا فضای سبز زیبا، متنوع و متراکمی در آن داشته باشیم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: با پایان این مراحل، پارک حجاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و مردم به ویژه اهالی نهضت‌آباد و کوی انقلاب از آن بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به استقرار نیروهای حراست برای حفظ این مجموعه بیان کرد: همچنین بازارچه متروکه‌ای که در این مجموعه قرار دارد، بازسازی خواهد شد و کاربری آن براساس نیاز منطقه تغییر پیدا می‌کند. 

به گزارش ایسنا، پارک حجاب با نام قدیمی لونا پارک، از قدیمی‌ترین پارک‌های اهواز است که در مجاورت پل راهنمایی و مسجد آذربایجانی‌ها قرار دارد. این پارک در دهه ۴۰ خورشیدی به عنوان محلی برای فعالیت زنان ایجاد شد و غرفه‌هایی در آن با معماری دلنشین و مدرن ساخته شد.

این پارک خاطره‌انگیز برای اهوازی‌ها، با وجود قرار گرفتن در منطقه‌ای مسکونی و تجاری، در سال‌های گذشته متروکه و بدون استفاده مانده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۹:۳۵

با تشکر از شهرداری جدید اهواز که بنده به عنوان یه شهروند تغیراتی رو توی شهر دارم‌می بینم‌که چندید ساله به حال خودشون‌رها شده بودن.مثل اسفالت خیلی از خیابانهای شهر که چاله ها ماشین‌های شهروندان رو داغون کرده بود.امید وارم این روند ادامه داشته باشه