• جمعه / ۲۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404042012012
  • خبرنگار : 50455

امام جمعه قم:

توطئه اهانت به رهبری محکوم به شکست است

توطئه اهانت به رهبری محکوم به شکست است

ایسنا/قم امام جمعه قم بیان کرد: توطئه اهانت به رهبری محکوم به شکست است. دشمن با اهانت به مرجعیت شیعه به دنبال خاموش کردن نور الهی است و قرآن در پاسخ به این اهانت‌ها می‌فرماید: «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ؛ می‌خواهند نور خدا را با دهان هایشان خاموش کنند در حالی که خدا کامل کننده نور خود است، گرچه کافران خوش نداشته باشند.»

آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه  ۲۰ تیر که در مصلی قدس قم برگزار شد، اظهار کرد: خداوند متعال در مورد پیروزی مسلمانان در جنگ بدر می فرماید: «فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَکِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَکِنَّ اللَّهَ رَمَی؛ به کشتن دشمنان بر خود مبالید شما آنان را نکشتید، بلکه خدا آنان را کشت، هنگامی که به سوی دشمنان تیر پرتاب کردی، تو پرتاب نکردی، بلکه خدا پرتاب کرد.» قطعاً خداوند سست کننده نیرنگ کافران است.

نماینده ولی فقیه در قم ادامه داد: در واقعه عاشورا یزدیان تصور کردند پیروز میدان شدند اما خداوند این حادثه را به نفع اسلام ناب ماندگار کرد، به خصوص با خطبه غرای حضرت زینب(س) در کوفه و خطبه تبیینی امام سجاد(ع) در شام بنی‌امیه رسوا شدند.

وی گفت: عاشورا در تاریخ شیعه آغاز یک حرکت الهی شد یعنی عاشورا تنها یک واقعه تاریخی نیست بلکه جریانی پویا و فرهنگ ساز است که پیام‌های بی پایان آن همیشه در زندگی انسان‌ها جاری و ساری است.

امام جمعه قم بیان کرد: در عصر ما پرچم حسینی بر دوش ملت ایران است و شعارشان همان شعار امام حسین(ع) «هیهات منا الذله» است. و در ولایت‌مداری شعار و عمل ملت ما این است «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» به همین جهت در کربلای امروز هرگز سر امام شیعیان به نیزه نخواهد رفت بلکه به واسطه بصیرت، عزم، اراده، ایمان و مقاومت مردم و نیروهای مسلح ما یزدیان زمان زیر دست ملت و نیروهای مسلح ما له خواهند شد.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) تاکید کرد: در قیام عاشورای امروز ما، تنها خاندان اهل بیت به اسارت نمی‌روند بلکه اهل بیت عزیزتر و اهدافشان تاثیرگذارتر و در نهایت زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت امام عصر(عج) خواهد بود امروز آن که به اسارت و ذلت می‌رود صهیونیست‌ها هستند بنابراین عاشورا یک واقعه تاریخی نیست بلکه پلی است به روی آینده روشن که باید قدر عاشورا و محرم را بدانیم.

وی گفت: با بررسی تاریخ خواهیم فهمید رضا شاه آغاز کننده پدیده کشف حجاب در کشور نبود بلکه او ادامه برنامه استعماری بود که دشمنان اسلام از مدت‌ها قبل برای ساختار شکنی اجتماعی و فرهنگی در کشورهای اسلامی داشتند.

امام جمعه قم تصریح کرد: دشمنان اعلام کردند دوره اسلام به سر رسیده و تلاش می‌کنند چارچوب‌های ارزشی را از جمله در حوزه حجاب از بین ببرند، ‌غربی‌ها می‌دیدند که نیمی از جمعیت کشورهای اسلامی یعنی زنان با حجاب در جامعه حضور پیدا می‌کنند و همین امر مانع نفوذ فرهنگ غربی در جوامع اسلامی می‌شود و این‌گونه غرب تصمیم گرفت سنگر حجاب را در هم بکوبد و در ایران نیاز به شخصی مزدور داشتند لذا رضاشاه با تمام قوا علیه عفاف و حجاب،‌ علما،‌ مراسم عزاداری سیدالشهدا به پا خواست و نوکری به اجانب و خیانت به دین از هیچ اقدام تخریبی فروگذار نکرد.

سعیدی یادآور شد: غربی‌ها در برخورد با دین در عرصه جنگ نرم علیه اسلام و هویت ایرانی از غربزدگان بی وطن استفاده کردند با این دو نیرو سخت و نرم به جان شعائر ایرانی و اسلامی افتادند، تا آنجا که رضا شاه برای آن‌ها مفید بود از او استفاده کردند و هنگامی که به درد آن‌ها نخورد با ذلت و تحقیر به زباله دان انداختند؛ اکنون برای مقابله با کید دشمن همه باید تلاش کنند.

وی با اشاره به اهانت رژیم منحوس صهیونی و آمریکای جنایتکار به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: مراجع تقلید تعرض و اهانت به مقام معظم رهبری را در حکم محاربه دانستند و حمایت قاطع خود را از جمهوری اسلامی و رهبری نظام اعلام داشتند و لذا از همه مراجع تقلید و علمای اهل سنت که از مرجعیت دینی اظهار حمایت کردند تشکر می‎کنم.

امام جمعه قم در پایان تاکید کرد: توطئه اهانت به رهبری محکوم به شکست است. دشمن با اهانت به مرجعیت شیعه  به دنبال خاموش کردن نور الهی است و قرآن در پاسخ به این اهانت‌ها می‌فرماید: «یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ؛ می‌خواهند نور خدا را با دهان‌هایشان خاموش کنند در حالی که خدا کامل کننده نور خود است، گرچه کافران خوش نداشته باشند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha