• جمعه / ۲۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404042012131
  • منبع : نمایندگی سمنان

نماینده ولی‌ فقیه در استان سمنان:

بسطام در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و مذهبی خوش درخشیده است

بسطام در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و مذهبی خوش درخشیده است

ایسنا/سمنان نماینده ولی‌ فقیه در استان سمنان با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهر تاریخی بسطام در حوزه‌های مختلف، گفت: بسطام در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و مذهبی خوش درخشیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده رهبر معظم انقلاب در استان سمنان در ادامه سفر خود به شهرستان های شاهرود و میامی، جمعه ۲۰ تیر در نشست با فعالان فرهنگی و اجتماعی شهر بسطام با اشاره به افتخارات متعدد حوزه‌های علمیه شاهرود و بسطام اظهار کرد: شخصیتی همچون حضرت آیت‌الله اشرفی از ذخایر ارزشمند حوزه‌های علمیه محسوب می‌شود که امیدواریم به نوبه خود قدردان چنین بزرگان و دلسوزانی باشیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تجلیل از شخصیت علمی و تبلیغی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی‌نژاد امام جمعه بسطام افزود: این برادر بزرگوار همواره منشأ خدمات و برکات متعددی بوده‌اند که امیدواریم با همراهی شما عزیزان همچون گذشته موفق و سربلند باشند و البته لازم می‌دانم از تلاش‌های امام جمعه پیشین بسطام حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی نیز قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه شهر بسطام در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و مذهبی خوش درخشیده است، به طرح روایتی از مولای متقیان حضرت علی(ع) پرداخت و گفت: امیرالمؤمنین علی(ع) در خطبه ۳۴ نهج‌البلاغه فرمود «غُلِبَ و اللّه المُتَخاذلون» یعنی سوگند به خدا آنانکه با یکدیگر همراهی نکنند مغلوب خواهند شد!

به گزارش ایسنا به نقل از دفتر امام جمعه سمنان، او با اشاره به امکانات و تجهیزات موجود در شهر بسطام خاطرنشان کرد: شاهرود و بسطام از دیرباز با یکدیگر پیوند و قرابت فرهنگی و اجتماعی داشته‌اند که این موضوع باید همچنان ادامه یابد و البته لازم است مسائل و دغدغه‌های مردم بسطام نیز مورد توجه قرار گیرد.

در ابتدای این نشست، آیت‌الله مصطفی اشرفی شاهرودی از اساتید برجسته حوزه علمیه مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی مهدی‌نژاد امام جمعه بسطام و حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم قاسمپور مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان به ایراد سخنرانی پرداختند. همچنین محسن حسنی از اعضای شورای اسلامی شهر بسطام، مسعود نوروزی به نمایندگی از گروه‌های جهادی، سید حسین هاشمی به نمایندگی از هیئات مذهبی، سیدصادق حسینی به نمایندگی از اصناف و بازاریان، مهدی رضوانی به نمایندگی از فرهنگیان، محمد جاجرمی به نمایندگی از فعالان حوزه گردشگری و خانم‌ها نورمحمدی و اسماعیلی به نمایندگی از گروه‌های جهادی و فرهنگی بانوان بسطام دیدگاه‌ها و نظرات خود را با نماینده ولی‌ فقیه در استان سمنان مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha