• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۰۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404042213019
  • خبرنگار : 50463

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

افزایش ۵۲ درصدی قیمت نان در یزد

افزایش ۵۲ درصدی قیمت نان در یزد

ایسنا/یزد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد از افزایش قیمت نان در این استان‌ خبر داد.

محمدرضا علمدار یزدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت تغییر قیمت نان در استان یزد گفت: با توجه به تصمیم کشوری مبنی بر افزایش قیمت نان از چند روز گذشته، علاوه بر یارانه‌ای که دولت به نانوایان پرداخت خواهد کرد، افزایش نرخ نان در مرکز استان ۵۲ درصد و در شهرستان‌های استان ۴۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود:‌ با توجه به افزایش هزینه‌های تولید نان که باعث نارضایتی و اعتراض نانوایی‌ها شده بود، بررسی‌ها و آنالیزهای لازم در استان و کشور انجام شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد در پایان گفت:‌ با توجه به کارشناسی‌هایی که هم از طریق اتحادیه‌ها و هم کارگروه آرد و نان استان‌ها انجام گرفت و با لحاظ کردن افزایش هزینه‌های انرژی، اجاره، دستمزد، بیمه و سایر موارد، وزارت کشور نیز پس از دریافت و جمع‌بندی نظرات تمامی استان‌ها اجازه افزایش قیمت نان یارانه‌ای را ابلاغ کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha