• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404042314234
  • خبرنگار : 71956

در سومین روز رشد بازار

شاخص بورس ۲۶ هزار واحد افزایش یافت

شاخص بورس ۲۶ هزار واحد افزایش یافت

امروز و برای سومین روز متوالی، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با رشد ۲۶ هزار واحدی به دو میلیون و ۷۳۴ هزار و ۲۲۴ واحد رسید.

به گزارش ایسنا، امروز دوشنبه (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با رشد ۲۶ هزار و ۵۰۴ واحدی نسبت به روز گذشته به دو میلیون و ۷۳۴ هزار و ۲۲۴ واحد رسید و رشد یک درصدی شاخص را رقم زد و برای سومین روز پیاپی نشقه بازار سبزپوش بود.

روز گذشته نیز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۳۰ هزار و ۶۰ واحد رشد کرد و به رقم دو میلیون و ۷۰۷ هزار و ۷۲۰ واحد رسید.

امروز همچنین شاخص کل هم وزن با رشد ۱۸۰۸ واحدی به ۸۳۱ هزار و ۳۳۶ واحد رسید باعث رشد ۰.۲۳ درصدی شاخص کل هم وزن شد.

شاخص بورس ۲۶ هزار واحد افزایش یافت

امروز حدود ۶۰ درصد نمادهای معاملاتی در بازار در محدوده مثبت معامله شدند و بازار روند تثبیت و تعادل خود را حفظ کرد و نمادهای فارس، فملی، وپارس، وبملت، وغدیر، شستا و شپنا بیشترین تاثیر را در شاخص امروز داشتند.

همچنین، نمادهای وتجارت، خساپا، وبملت، شستا، وبصادر، ذوب و فملی نیز نمادهای پرتراکنش در بازار بودند و در مجموه تا لحظه پایان بازار تعداد معاملات به ۴۴۲ هزار و ۵۶۰ مورد رسید.

همچنین شاخص کل فرابورس در پایان معاملات امروز با رشد ۱۴۸ واحدی به ۲۴ هزار و ۷۷۵ واحد رسید و باعث رشد ۰.۶۰ درصدی این شاخص شد.

گفتی است؛ از امروز و به مدت هشت روز و تا ۳۱ تیرماه، اوراق اختیار فروش تبعی از نوع بیمه سهام برای اشخاص حقیقی با سبد سهام تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان در بورس تهران عرضه می‌شود که باید ارزش سبد پایه آنها در تاریخ ۱۷ تیرماه حداکثر معادل پنج میلیارد ریال باشد و برای ارزش گذاری اوراق بهادار از قیمت پایانی ثبت شده در سامانه معاملات در تاریخ ۱۷ تیرماه برای هر نماد استفاده خواهند شد.

آنطور که در اطلاعیه مربوط به انتشار این اوراق آمده؛ ‌ شرط اعتبار اوراق شرط معتبر بودن اختیار فروش تبعی همیار در سررسید عدم فروش سهام موجود در سبد پایه تا سررسید است و نگهداری سبد پایه تا سررسید تعداد دارایی موجود از هر نماد در سبد پایه ملاک محاسبات طی دوره خواهد بود به شکلی که حین دوره تا سررسید اوراق در انتهای هر روز باید تعداد سهام موجود در سبد سهام هر شخص حقیقی بزرگتر مساوی تعداد سهام موجود در سبد پایه آن شخص در تاریخ ۱۷ تیرماه باشد و حق تقدم و سهام جایزه ثبت نشده در محاسبات در نظر گرفته نخواهد شد.

آخرین بار که طرح بیمه سهام در بازار سرمایه اجرایی شد به مرداد سال گذشته باز میگردد که متعاقب آن تصمیم و طبق گزارشها، شاخص کل بیش از ۴۰ درصد رشد کرد، البته شاید در آن زمان شاخص کن ظرفیت و یا ژتانسیل رشد ۴۰ درصد را داشت و احتمالا نباید انتظار داشت که با بیمه سهام در هر دوره شاهد رشد ۴۰ درصد شاخص کل بورس باشیم با این حال، این اقدام در دوره های که صورت گرفته و اوراق تبعی با هدف حمایت از بازار سرمایه به فروش رسیده، توانسته روند خروج سرمایه را از بورس متوقف کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha