• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404042414975
  • خبرنگار : 50200

مدرس حوزه علمیه بانوان مرکز مازندران:

عفاف و حجاب، ضامن امنیت و تعالی جامعه است

عفاف و حجاب، ضامن امنیت و تعالی جامعه است

ایسنا/مازندران مدرس حوزه علمیه تخصصی الزهراء(س) ساری، با تأکید بر اهمیت بنیادین عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، این دو را ضامن امنیت، سلامت اخلاقی و تعالی معنوی جامعه دانست و نقش زنان ایرانی را در ترویج این فرهنگ را، الگویی جهانی برشمرد.

حمیده‌سادات موسوی، سه‌شنبه ۲۴ تیر در حاشیه جلسه جهاد تبیین حوزه و رسانه، در جمع خبرنگاران در ساری، اظهار کرد: عفاف و حجاب در فرهنگ اسلامی دو موضوع همواره مورد توجه و ویژه بوده‌ و رعایت آن‌ها موجب ایجاد آرامش و امنیت فردی، تحکیم بنیان خانواده، نشاط فردی و اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی یادآور شد: عفاف و حجاب ارزش‌های جدایی‌ناپذیرند که بدون یکدیگر معنای حقیقی خود را از دست می‌دهند، عفاف به عنوان فرهنگی متعالی، به افراد جامعه می‌آموزد چگونه باید زیست و هدف اصلی آن کمک به رسیدن انسان‌ها به کمال مطلوب است که بخشی از این هدف توسط فرهنگ باشکوه حجاب تحقق می‌یابد.

مدرس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(س) ساری، حجاب را برای زن نماد عصمت و حفظ آزادی دانست و بیان کرد: که حجاب و عفاف همواره بخشی از رسالت انبیا، اولیا، ادیان و علما بوده است، زیرا رعایت آن‌ها به تهذیب نفس و تزکیه ملکات نفسانی و در نهایت قرب الهی منجر می‌شود.

موسوی افزود: که مسئله حجاب علاوه بر ابعاد دینی، دارای ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز هست و زنان مسلمان ایرانی امروز رسالتی عظیم به عنوان الگوی زنان جهان دارند تا پیام متعالی خود را در عرصه‌های مختلف به جهانیان برسانند.

این کارشناس دینی افزود: داشتن حجاب یکی از مهم‌ترین ارزش‌های اسلام است که به زنان امکان می‌دهد با حفظ کرامت و جایگاه انسانی خود، حضور مؤثر و سازنده‌ای در اجتماع داشته باشند، جایگاه اصلی حجاب در جامعه و در مواجهه با نامحرمان نمود پیدا می‌کند و قرآن کریم رعایت آن را شاخصی برای شناخت زنان متدین معرفی کرده است.

موسوی در ادامه با بیان اینکه حجاب پوشش ظاهری و عفاف پوشش درونی است و هر دو سلامت و امنیت جامعه را تضمین می‌کنند، افزود: نبود این دو موجب بروز مشکلات و آسیب‌های اجتماعی می‌شود، برخی ممکن است حجاب ظاهری داشته باشند اما عفاف باطنی را رعایت نکنند که این تنها ظاهر قضیه است و درون پاک، بیرون پاک را پرورش می‌دهد، همچنین حجاب حقی الهی است که حتی رضایت خانواده هم نمی‌تواند آن را تغییر دهد و حفظ آن نشانه اطاعت از خداوند و میزان عبودیت انسان است.

وی با اشاره به نقش زنان مسلمان ایرانی به عنوان الگو و سرمشق زنان مسلمان جهان، گفت: آگاهی، معرفت و صبر آنان در رعایت عفاف و حجاب ناشی از بینش اسلامی حضرت زینب (سلام الله علیها) است که توانست حادثه کربلا را در تاریخ ماندگار سازد.

این مدرس حوزه علمیه همچنین به اهمیت درک درست مفهوم حجاب اشاره کرد و گفت: قضاوت عجولانه درباره زنان بدحجاب نادرست است، زیرا بسیاری از آنان به دلیل کمبود آگاهی دینی و دسترسی محدود به مبلغان، از آموزه‌های حجاب به درستی مطلع نیستند، با این حال، فطرت انسانی به طور طبیعی به حفظ حجاب و پوشش گرایش دارد و این امر نشان‌دهنده ریشه‌ای بودن رعایت حجاب است.

موسوی در پایان خاطرنشان کرد:  حجاب و عفاف از آموزه‌های حیات‌بخش قرآن و سنت پیامبر و اهل بیت (ع) است که امنیت، سلامت و رشد اخلاقی جامعه را تضمین می‌کند و تنها در سایه آن می‌توان به جامعه‌ای سالم، امن و برخوردار از فضائل انسانی دست یافت که این موضوع از مسائل حساس در جنگ نرم فرهنگی به شمار می‌رود و بارها از سوی مقام معظم رهبری و علما مورد تأکید قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha