• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404042616383
  • خبرنگار : 30105

رئیس شرکت گاز زابل اعلام کرد

ثبت بیش از ۱۵ هزار اشتراک گاز در زابل

ثبت بیش از ۱۵ هزار اشتراک گاز در زابل

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس شرکت گاز زابل با بیان ظرفیت بالای اشتراک‌پذیری در این شهرستان گفت: در زابل ظرفیت پذیرش ۴۵ هزار مشترک وجود دارد و تاکنون حدود ۱۵ هزار و ۶۰۰ اشتراک ثبت شده است. درخواستمان این است مردم در فصل تابستان برای ثبت‌نام اقدام کنند تا در پاییز و زمستان با مشکل مواجه نشوند.

شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در حال حاضر در محله‌های محمدآباد، علی‌اکبر و ادیمی، به ترتیب ۶۵۰، ۱۶۰ و ۷۵۰ مشترک گاز ثبت شده‌اند. استقبال مردم نشان‌دهنده امیدواری به آینده و تمایل به استفاده از نعمت گاز طبیعی است.

رئیس شرکت گاز زابل، با اشاره به جزئیات تازه از روند گازرسانی به مناطق مختلف سیستان تصریح کرد: خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان ندارند و کنتور گاز به‌صورت رایگان برای آنان نصب خواهد شد.

 شهرکی با اشاره به تنوع قیمت کنتورها گفت: کنتورهای خانگی به طور میانگین بین ۱۴۳ تا ۲۵۰ هزار تومان هزینه دارند. اما برای مشترکین حمایتی، این هزینه‌ها رایگان خواهد بود و پس از صدور پایان کار نظام‌مهندسی، ما بر اساس ظرفیت و نوع مصرف، اقدام به تعیین نوع کنتور خواهیم کرد.

 رئیس شرکت گاز زابل با بیان اینکه نگاه دولت و کمیته سوخت حمایت از اقشار مختلف است، گفت: برای صنوفی نظیر نانوایی، خشک‌شویی، کارواش، تراشکاری و سایر مشاغلی که سهمیه سوخت دارند، دو ماه مهلت تعیین شده است. این اصناف باید ظرف یک ماه اقدام به انتخاب مجری و ناظر کنند و در ماه دوم عملیات لوله‌کشی را انجام دهند تا در ماه سوم مشترک ما شوند.

وی ادامه داد: ما به همه نانوایی‌هایی که علمک گاز جلوی واحدشان نصب شده، وقت دادیم. به‌محض اینکه پرونده تکمیل شود، همان روز کنتور نصب خواهد شد. هیچ نانوایی در صف انتظار نمی‌ماند.

شهرکی در ادامه تصریح کرد: تصمیم‌گیری درباره مهلت‌ها و اجرای گازرسانی با هماهنگی کامل در جلسات کمیته گازرسانی استان، فرمانداری زابل و سایر شهرستان‌های حوزه سیستان انجام شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های انجام‌ شده در مناطق مختلف زابل گفت: عملیات شبکه‌گذاری و گازدار کردن معابر در خیابان‌های حافظ، پاسداران، علمدار، نیمروز، دانشگاه و مهرعلی انجام شده یا در حال اجراست. در بسیاری از این مناطق شبکه آماده بهره‌برداری است.

شهرکی افزود: در برخی مناطق مانند دانشگاه پردیس، شبکه تا درب ورودی کشیده شده اما ادامه مسیر نیاز به توسعه دارد که در برنامه آینده است.

رئیس شرکت گاز زابل تأکید کرد: نگاه ما به مردم کاملاً تعاملی است. هدف ما ایجاد محدودیت نیست؛ بلکه ایجاد همکاری و تسهیل خدمت‌رسانی است. پروژه‌های میلیاردی در حال اجرا هستند و انتظار داریم مردم نیز تعهدات خود را در خصوص اجرای گازکشی به‌موقع انجام دهند.

 وی در پایان با اشاره به اهمیت استفاده از گاز به‌عنوان سوختی پاک و ارزان گفت: گاز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به منطقه سیستان رسیده و افتخار ماست که بتوانیم این نعمت الهی را به درب منازل همشهریان عزیز برسانیم. شرکت گاز تمام توان خود را برای رضایت مردم به کار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha