• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404042616575
  • خبرنگار : 71664

بهروزآذر: جهان نباید در برابر کشتار کودکان بی‌تفاوت بماند

بهروزآذر: جهان نباید در برابر کشتار کودکان بی‌تفاوت بماند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مدیر اجرایی یونیسف نامه نوشت.

به گزارش ایسنا، در نامه زهرا بهروز آذر آمده است:

رژیم صهیونیستی با حمایت گسترده تسلیحاتی، اطلاعاتی و سیاسی کشورهای غربی مدعی پیشبرد حقوق بشر، با نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، از جمله بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل بشر دوستانه به جمعیت غیر نظامی، مناطق مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی شد.

شهادت بیش از ۱۲۶ زن از جمله چهار مادر باردار و شهادت بیش از ۴۰ کودک، تخریب منازل مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی، تغییر اجباری محل سکونت غیرنظامیان، صدمات جبران ناپذیر روحی و جسمی به زنان و کودکان از تبعات این حمله وحشیانه است. 

رژیم اسراییل به عنوان یکی از امضاکنندگان کنوانسیون حقوق کودک، در حملات مسلحانه به ایران بدون توجه به الزام رعایت اصول این کنوانسیون، آشکارا علاوه بر اصول چهارگانه کنوانسیون ژنو، اصول ۳، ۶، ۱۹، ۲۰، ۲۴ و ۳۸ کنوانسیون حقوق کودک را نیز نقض نموده است.  

 رژیم اسراییل تکالیف مندرج در کنوانسیون‌های حقوق بشردوستانه ژنو ۱۹۴۹ از جمله: اصل تفکیک و تمایز بین اهداف نظامی و غیرنظامی، اصل تناسب و اصل احتیاط؛ را نقض کرده است.

 رژیم صهیونیستی و حامیان آن، حقوق بین‌الملل، حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را دستاویز سیاست‌های منفعت‌طلبانه خود کرده‌ و با عدم پایبندی به حداقل این حقوق، کارآمدی مجامع بین‌المللی و اصول و هنجارهای حقوق بین‌الملل و حقوق بشر را در جایگاه متزلزلی نزد افکار عمومی قرار داده است. 

درخواست‌های ایران از یونیسف:  

۱- محکومیت صریح و آشکار حملات وحشیانه اسراییل به ایران 

۲- پیگیری پاسخگویی عاملان و حامیان این تجاوز و نقض اصول بین‌الملل و حقوق بشر از ارکان ذی‌ربط  

۳- فعال‌سازی ظرفیت بند (ج) ماده ۴۵ کنوانسیون حقوق کودک برای بررسی این تجاوز 

سکوت نهادهای بین‌المللی به معنی تشویق جنایتکاران است. جهان نباید در برابر کشتار کودکان بی‌تفاوت بماند. یونیسف به عنوان نهاد متولی حقوق کودکان، باید مسئولیت خود را در قبال این فجایع انسانی ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha