به گزارش ایسنا، بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد سه ماهه صنعت بیمه در پایان فصل بهار (سه ماهه)، حق بیمه تولیدی بازار بیمه به ۱۶۵.۹ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۴.۲ درصد رشد داشته است.
بر اساس این آمارها، تعداد بیمه نامههای صادر شده در پایان سه ماهه سال جاری ۱۸.۱ میلیون فقره بیمه نامه بود که نسبت به فصل بهار سال ۱۴۰۳ به میزان ۲.۸ درصد رشد داشت. همچنین در این مدت ۲۳.۷ میلیون فقره خسارت به ارزش ۷۲.۲ هزار میلیارد تومان پرداخت شده که حاکی از افزایش ۲۴.۴ درصدی در تعداد خسارات و افزایش ۶۷.۷ درصدی در ارزش خسارات پرداختی دارد.
در این گزارش تلاش شده تا با نگاهی به شرکتهای بیمهای از بازار بیمه کشور سهم این شرکتها از صنعت بیمه و همچنین تغییر جایگاه آنها در سهم کل از بازار بیمه بررسی شود.
در پایان سه ماهه نخست امسال، شرکت بیمه دی با حق بیمه تولیدی ۳۴.۱ همت سهمی ۲۰ درصدی از کل بازار بیمه را به خود اختصاص داده که نسبت به مدت مشابه سال قبل خود ۷۲ درصد رشد داشته و جایگاه اول شرکتهای بیمهای را طی این مدت به خود اختصاص داده است.
پس از بیمه دی، شرکت بیمه دانا با حق بیمه ۲۷.۴ همتی سهمی ۱۶.۵ درصدی از کل حق بیمه بازار بیمه کشور را به خود اختصاص داده و نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۸۳ درصد رشد داشته است.
در جایگاه سوم، شرکت بیمه ایران قرار گرفته که حق بیمه تولیدی ۲۴.۸ همتی را به خود اختصاص داده و سهمی ۱۵ درصدی از کل بازار بیمه را دارد که نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۳۵ درصد رشد داشته است.
همچنین شرکتهای بیمه کوثر و آسیا به ترتیب با حق بیمه ۱۱.۹ همتی و ۱۰.۳ همتی، سهمی ۷.۲ درصدی و ۶.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
این در حالی است که در پایان اسفندماه سال گذشته (فصل قبل گزارش فعلی)، شرکت بیمه ایران، با حق بیمه ۱۰۱ همتی و سهمی ۲۳ درصدی از کل بازار بیمه در جایگاه اول شرکتهای بیمهای قرار داشت. در جایگاه دوم نیز شرکت بیمه آسیا قرار گرفته بود که با ۴۵.۹ همت حق بیمه سهمی ۱۰.۴ درصدی از کل بازار بیمه را به خود اختصاص داده و پس از آن شرکت بیمه دانا قرار گرفت که حق بیمه تولیدی آن به ۴۰ همت رسید که بیانگر سهم ۹.۱ درصدی از کل بازار بیمه در پایان سال ۱۴۰۳ بود.
گفتنی است؛ طی سه ماهه نخست امسال نیز، شرکتهای بیمه البرز، ما، پاسارگاد، ملت و پارسیان هرکدام با سهمی ۳.۹ درصدی، ۳.۵ درصدی، ۳.۱ درصدی، سه درصدی و ۲.۸ درصدی از کل حق بیمه بازار بیمه، در جایگاه ششم تا دهم عملکرد شرکتهای بیمهای قرار گرفتهاند.
انتهای پیام
نظرات