• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404043019154
  • خبرنگار : 50963

فرماندار بوشهر تاکید کرد

ضرورت تجهیز سرمایشی سالن‌های ورزشی بوشهر

ضرورت تجهیز سرمایشی سالن‌های ورزشی بوشهر

ایسنا/بوشهر فرماندار بوشهر گفت: با توجه به برگزاری مسابقات ورزشی در سالن‌های ورزشی استان و گرمای بی‌سابقه در تابستان، تجهیز سرمایشی برای این سالن‌های ورزشی ضرورت دارد.

 محمد مظفری، سرپرست فرمانداری بوشهر ظهر امروز در بازدید از سالن ورزشی فجربوشهر خواستار تجهیز این سالن به سیستم‌های سرمایشی شد.

وی با اشاره به اهمیت این سالن به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین سالن‌های ورزشی استان، بر لزوم استانداردسازی آن تأکید کرد.

مظفری با بیان اینکه سالن فجر میزبان مسابقات استانی و شهرستانی در رشته‌های بسکتبال و والیبال است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات ورزشی در شرایط غیراستاندارد قابل قبول نیست و باید برای رفع مشکلات موجود چاره‌اندیشی شود.

فرماندار بوشهر از اداره ورزش و جوانان شهرستان بوشهر خواست تا با رصد کامل وضعیت سیستم‌های سرمایشی سالن‌های ورزشی، اقدامات لازم را برای بهبود شرایط انجام دهد.

در این بازدید، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بوشهر و رئیس هیئت بسکتبال استان، گزارشی از وضعیت سالن و کیفیت مسابقات لیگ بسکتبال ارائه کردند.

مظفری خاطرنشان کرد: تجهیز سالن‌های ورزشی به‌ویژه در بخش سرمایشی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت مسابقات و حفظ سلامت ورزشکاران دارد و باید در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha