• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404050401503
  • خبرنگار : 51009

همزمان با سفر معاون علمی رئیس‌جمهور انجام شد

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان زنجان

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان زنجان
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان همزمان با سفر معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌ جمهور خبر داد.

احسان خواصی شنبه، چهارم مرداد در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان زنجان که همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور برگزار شده است، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این نمایشگاه در محل کارخانه کبریت زنجان و همزمان با حضور دکتر حسین افشین برگزار شد. در این نمایشگاه حدود ۱۶ شرکت دانش‌بنیان و فناور منتخب که در فرآیند ارزیابی پارک، بالاترین امتیازها را کسب کرده بودند، حضور داشتند.

وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه، ارائه مستقیم دستاوردهای فناورانه شرکت‌های برگزیده به معاون رئیس‌جمهور و فراهم کردن فرصت گفت‌وگوی مستقیم میان شرکت‌ها و معاون علمی رئیس جمهور بود.

رئیس پارک علم و فناوری زنجان عنوان کرد: طی بازدید و گفت‌وگوهایی که در حاشیه نمایشگاه صورت گرفت، برخی از شرکت‌ها توانستند قول‌هایی برای دریافت حمایت‌های مشخص از معاونت علمی و فناوری دریافت کنند که امیدواریم این حمایت‌ها به تسریع روند پیشرفت و توسعه آن‌ها منجر شود.

نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استان زنجان شنبه ۴ مرداد با حضور حسین افشین، معاون علمی فناوری اقتصادی دانش بنیان رئیس جمهور با هدف ارائه دستاوردهای شرکت های دانش بنیان آغاز به کار کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha