دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۳
منبع: نمایندگی لرستان
پرداخت بیش از ۶۱۲ میلیارد تومان به مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت لرستان

پرداخت بیش از ۶۱۲ میلیارد تومان به مؤسسات طرف قرارداد بیمه سلامت لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیرکل بیمه سلامت لرستان از پرداخت بیش از ۶۱۲ میلیارد تومان به مؤسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد این اداره‌کل در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

محسن اسدبیگی با اشاره به اقدامات بیمه سلامت لرستان در راستای حمایت از بیمه‌شدگان و استمرار ارائه خدمات درمانی، اظهار کرد: در سه ماهه نخست سال جاری، ۶۱۲ میلیارد تومان به صورت علی‌الحساب به دانشگاه علوم پزشکی استان، بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و سایر مؤسسات تشخیصی و درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.

وی افزود: این پرداخت‌ها با هدف تأمین به‌موقع منابع مالی مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت، استمرار خدمت‌رسانی و کاهش دغدغه مراکز طرف قرارداد انجام شده و بیمه سلامت تلاش می‌کند فرآیند پرداخت مطالبات مؤسسات را با جدیت دنبال کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان لرستان با بیان اینکه بیش از یک هزار و ۱۵۰ مؤسسه تشخیصی و درمانی با بیمه سلامت استان قرارداد دارند، گفت: بخش قابل توجهی از خدمات درمانی مورد نیاز بیمه‌شدگان از طریق همین مراکز ارائه می‌شود و پرداخت به‌موقع مطالبات آنها نقش مهمی در تداوم و کیفیت ارائه خدمات دارد.

اسدبیگی ادامه داد: از مجموع اعتبارات پرداخت‌شده در سه ماهه نخست سال جاری، بیش از ۱۹۳ میلیارد تومان به مؤسسات خصوصی، ۲۹ میلیارد تومان بابت خسارت متفرقه، ۳۹۰ میلیارد تومان بخش دولتی و دانشگاهی در حوزه دارو و درمان پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه صورتحساب مؤسسات به صورت کامل ارائه نشده است، این مبلغ به صورت علی‌الحساب پرداخت شده تا روند ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و فعالیت مراکز طرف قرارداد بدون وقفه ادامه داشته باشد.

اسدبیگی یادآور شد: درباره مطالبات سال گذشته نیز امیدواریم دولت با تخصیص منابع، در خصوص پرداخت مطالبات مذکور عنایت و مساعدت لازم را داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیمه سلامت استان در ۱۹ مرداد، وی تأکید کرد: بیمه سلامت استان لرستان در چارچوب وظایف و منابع اعتباری خود، پرداخت مطالبات مؤسسات طرف قرارداد را با هدف تقویت چرخه ارائه خدمات سلامت، حمایت از مراکز درمانی و تسهیل دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات مورد نیاز در اولویت قرار داده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها