امیر رضا یوسفیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در رابطه با طرح ایجاد مرکز بازیافت هواپیماهای فرسوده کشور در همدان آنچه که اختیارات استان بود موافقت اصولی آن را اخذ کردیم و در این رابطه ۱۰ هکتار از طریق راه و شهرسازی زمین لازم به این طرح اختصاص و واگذار شده است.
وی افزود: کار ساخت ابنیه و تجهیزات این مرکز متاسفانه به جنگ تحمیلی برخورد کرد که همین امر موجب شده فعلاً این طرح متوقف شود و مطمئناً با مساعد شدن شرایط کشور ادامه روند این پروژه مهم استان انجام خواهد شد.
یوسفیان تصریح کرد: طرح احداث و راهاندازی نخستین کارخانه و مرکز بازیافت هواپیماهای فرسوده کشور با استفاده از صنعت دانشبنیان در قالب تفاهمنامهای بین استانداری همدان با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در اوایل دی سال ۱۴۰۳ با اعتبار ۳۰۰۰ میلیارد ریال در کنار فرودگاه بینالمللی همدان با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشور در این استان کلنگزنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.
وی گفت: هدف از این پروژه این است که با راهاندازی این مرکز، آخرین پرواز هواپیماهای فرسوده کشور و حتی کشورهای همسایه به فرودگاه همدان باشد و پس از آن با جداسازی همه قطعات این هواپیماهای فرسوده در این مرکز بازیافت شوند.
انتهای پیام

