• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404050502536
  • خبرنگار : 50022

جریمه ۶ میلیارد ریالی قاچاقچی کفش در کرج

جریمه ۶ میلیارد ریالی قاچاقچی کفش در کرج

ایسنا/البرز مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز گفت: یک قاچاقچی کفش به پرداخت شش میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز، سلیمان رزاقی گفت: پرونده قاچاق ۱۱۸ جفت کفش کتانی خارجی به ارزش چهار میلیارد و ۲۸ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و ۲۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

رزاقی گفت: شعبه همچنین بابت خودرو حامل کالای قاچاق، ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۶ میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

  رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، این محموله را در هنگام گشت زنی از یک دستگاه خودرو به ظن قاچاق کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha