سیدمرتضی مدنی در این باره اظهار کرد: در پی تشکیل پرونده تخلف گرانفروشی لباس به ارزش ۱۵ میلیارد و ۹۵ میلیون ریال، این پرونده در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی مشهد مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی مستندات پرونده، اتهام انتسابی محرز تشخیص داده شد و متخلف به پرداخت ۶۰ میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریال جزای نقدی، معادل چهار برابر ارزش تخلف، محکوم شد.
مدنی با اشاره به نحوه تشکیل این پرونده، بیان کرد: بازرسان اتاق اصناف شهرستان مشهد در بازرسی از یک واحد صنفی عرضهکننده پوشاک و بررسی قیمتها، تخلف را احراز و پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
در پروندهای دیگر، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان از محکومیت ۸۱ میلیارد ریالی یک شرکت عرضهکننده برنج پاکستانی خبر داد و گفت: این شرکت در عرضه ۱۴۰ تن برنج پاکستانی به ارزش ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال مرتکب تخلف تقلب شده است.
وی ادامه داد: شعبه رسیدگیکننده با توجه به مستندات موجود، علاوه بر ممهور کردن پروانه فعالیت شرکت به مهر مرتبه اول تخلف، متهم را به پرداخت ۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل چهار برابر ارزش تخلف محکوم کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در روز سه شنبه هفتم مرداد، مدنی اضافه کرد: اداره جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با استناد به گزارشهای مردمی درباره نارضایتی از کیفیت یک نوع برنج پاکستانی توزیعشده در بازار، موضوع را بررسی و پس از تشکیل پرونده، آن را جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی مشهد ارسال کرد.
انتهای پیام
نظرات