• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050703670
  • خبرنگار : 71489

حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است

حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ثبت ۲ هزار و ۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به این‌که قرارمان بر این است که هر هفته یک سوال را مطرح کنیم، اگر هر هفته یک سوال مطرح کنیم، تا پایان دوره چیزی در حدود ۱۰۰ سوال از وزرا مطرح خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر تعدادی از نمایندگان درباره در دستور کار قرار نگرفتن سوالات نمایندگان از وزرا با بیان این‌که «تا کنون ۲ هزار و ۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است»، عنوان کرد: از این تعداد، با احتساب سوالی که در جلسه امروز از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح شد، طی ۱۴ ماه گذشته ۷ مورد در صحن مطرح شده است و ترافیک سوالات بسیار بالا است.

وی افزود: با توجه به این‌که قرارمان بر این است که هر هفته یک سوال را مطرح کنیم، اگر هر هفته یک سوال مطرح کنیم، تا پایان دوره چیزی در حدود ۱۰۰ سوال از وزرا مطرح خواهد شد.

نایب رئیس مجلس گفت: بنابراین هم کمیسیون‌ها و هم نمایندگان عزیز باید دقت لازم را در اهمیت سوالات و نوع سوالاتی مطرح می‌شود، داشته باشند و سوالاتی باید مطرح شود که در کشور و مجلس تاثیر گذار باشد و بتواند نقش نظارتی را به خوبی ایفا کند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha