• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404050704128
  • خبرنگار : 30205

برخورد شدید پژو و سمند در جاده خاوران / یک نفر محبوس شد

برخورد شدید پژو و سمند در جاده خاوران / یک نفر محبوس شد

سخنگوی آتش نشانی تهران از حادثه تصادف در جاده خاوران و مصدومیت دو نفر در این حادثه خبر داد. 

به گزارش ایسنا، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در خصوص جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۶:۳۷ صبح امروز  یک مورد حادثه تصادف در مسیر شرق به غرب جاده خاوران به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: در محل مشاهده شد دو دستگاه خودرو، یک پژو ۴۰۵ با یک سرنشین و یک سمند با دو سرنشین با یکدیگر برخورد کرده‌اند. خودروی پژو خساراتی دیده بود اما راننده پیش از رسیدن آتش‌نشانان، از خودرو خارج شده و دچار مصدومیت شده بود که به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

ملکی افزود: خودروی سمند در اثر شدت حادثه واژگون شده و به‌صورت کامل روی سقف قرار گرفته بود. دو سرنشین داخل خودرو حضور داشتند که یکی از آن‌ها (آقا) پیش از رسیدن آتش‌نشانان از خودرو خارج شده و مصدوم شده بود اما راننده که مردی میانسال بود، پشت فرمان محبوس شده و ایربگ خودرو نیز باز شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه آتش‌نشانان بلافاصله عملیات نجات را آغاز کردند، گفت: این فرد با وضعیت جسمانی وخیم از خودرو خارج و تحویل عوامل اورژانس شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خودرو به حالت اولیه بازگردانده شد و محل برای بررسی‌های بیشتر به عوامل پلیس راهور تحویل داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha