• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050804513
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل سیاسی استانداری اعلام کرد:

ارتقای رفاه دانشجویان و کیفیت غذای دانشگاه‌ها در دستور کار کمیسیون‌های دانشجویی در فارس

ارتقای رفاه دانشجویان و کیفیت غذای دانشگاه‌ها در دستور کار کمیسیون‌های دانشجویی در فارس
عکس تزیینی است

ایسنا/فارس مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس با اشاره به حادثه مسمومیت غذایی یا شیوع ویروس گوارشی در میان دانشجویان خوابگاه احمدبن موسی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: کمیسیون‌های دانشجویی استان به صورت ویژه موضوع رفاه دانشجویان از جمله کیفیت غذای دانشگاه‌ها، وضعیت سلف‌سرویس‌ها، خوابگاه‌ها و سرویس‌های رفت‌وآمد را پیگیری می‌کنند و نتایج بررسی‌ها درباره گزارش‌های اخیر در این زمینه اعلام خواهد شد اما مساله ارتقای رفاه و کیفیت غذای دانشجویان در کمیسیون‌های دانشجویی را پیگیری می‌کنیم.

سیدکمال علوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره نظارت بر وضعیت رفاهی دانشجویان، به‌ویژه سلف‌سرویس و غذای دانشگاه‌ها، اظهار کرد: دانشجویان فرزندان خود ما هستند و فرقی نمی‌کند چه کسی مسئول دانشگاه است، چه هیئت علمی و چه کارمند؛ هرکدام از این افراد خود نیز فرزند دارند و باید نگاهشان به دانشجو نگاه پدر به فرزند باشد.

وی ادامه داد: در جلسات معارفه برخی از روسای دانشگاه‌ها تأکید کرده‌ام همان‌طور که به عنوان والدین از مدیر یا رئیس دانشگاه انتظار داریم که در حوزه‌های رفاهیات، آموزشی، تربیتی و حتی خدماتی مانند سرویس رفت‌وآمد برای فرزندانمان توجه ویژه داشته باشند، زمانی که خودمان در جایگاه رئیس یا مدیر دانشگاه قرار می‌گیریم باید همین نگاه را نسبت به فرزندان مردم داشته باشیم.

علوی با بیان اینکه دانشجویان در همه جای دنیا باید از بهترین امکانات آموزشی، فرهنگی و رفاهی بهره‌مند باشند، گفت: کشور ما نیز مستثنا از این قاعده نیست. باید توجه داشته باشیم این دانشجویان آینده مملکت را رقم می‌زنند و مدیران و امیدهای آینده کشور هستند. بنابراین باید انگیزه کافی در آنها، به‌ویژه دانشجویان نخبه ایجاد کنیم تا پس از فارغ‌التحصیلی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر کشور خودشان را انتخاب کنند و به فکر خروج از کشور نباشند. ارتقای کیفیت حوزه آموزش و رفاهیات دانشجویی بی‌تعارف جزو ملزومات محیط‌های دانشگاهی است و باعث ایجاد انگیزه و ماندگاری دانشجویان در فضای علمی کشور می‌شود.

وی با اشاره به مأموریت کمیسیون‌های دانشجویی استانداری فارس بیان کرد: یکی از موارد مهمی که از ابتدای سال تحصیلی و همزمان با ثبت‌نام دانشجویان، به‌ویژه در دانشگاه‌های فرهنگیان و سایر دانشگاه‌های دارای خوابگاه پیگیری شده، موضوع رفاهیات دانشجو و توجه به خدماتی مانند سرویس‌های دانشجویی است و این مسئله همچنان در دستور کار قرار دارد.

علوی در توضیح وضعیت خوابگاه‌ها و خدمات رفاهی در دانشگاه‌های مختلف گفت: برخی دانشگاه‌ها مانند علمی‌کاربردی کمتر از خوابگاه‌های دانشجویی استفاده می‌کنند زیرا عمده دانشجویان شاغل یا کارمند هستند و در کنار کارشان تحصیل می‌کنند. دانشگاه پیام‌نور نیز تقریباً خوابگاه‌های خود را جمع‌آوری کرده و در دانشگاه‌هایی مثل آزاد، بسیاری از امور به صورت خودگردان انجام می‌شود. بنابراین، بیشتر دانشگاه‌های دولتی و دانشگاه فرهنگیان هستند که عمدتاً دانشجوی خوابگاهی دارند و توجه ویژه به رفاه این دانشجویان ضروری است.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس در پاسخ به پرسشی درباره مسمومیت غذایی یا شیوع ویروس گوارشی در میان دانشجویان خوابگاه احمدبن موسی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: موضوعی که اشاره کردید ظاهراً به یک مسمومیت غذایی مرتبط بوده و همچنان در دست بررسی است. قرار شده دانشگاه مربوطه نتیجه نهایی را اعلام کند و ما نیز این مسئله را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha