• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404050804620
  • خبرنگار : 50037

معاون بهبود تولیدات گیاهی استان:

خرید تضمینی گندم همدان به بیش از ۳۲۹ هزار تُن رسید

خرید تضمینی گندم همدان به بیش از ۳۲۹ هزار تُن رسید

ایسنا/همدان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از خرید تضمینی ۳۲۹هزار و هشت تُن گندم از کشاورزان و دهقانان این استان از ابتدای خرید تضمینی گندم تا هشتم مرداد خبر داد.

حمزه خانجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ۲۹ خرداد تا هشتم مرداد ۳۲۹ هزار و هشت تُن گندم مازاد به ارزش ۶۷ میلیارد و ۷۳۱ میلیون ریال توسط دهقانان و گندمکاران تحویل مراکز خرید تضمینی سطح استان داده شده است.

خانجانی تعداد مراکز خرید تضمینی گندم سطح استان همدان را ۵۵ مرکز عنوان کرد و افزود: از ۳۲۹هزار و هشت تُن گندم مازاد خرید تضمینی سطح استان، مقدار خرید گندم به تفکیک توسط مراکز دولتی افزون‌ بر ۷۱۳۴تُن، خرید گندم توسط سیلوهای بخش خصوصی افزون‌بر ۱۳۵هزار و ۲۹۷ تُن، توسط مباشر تعاونی‌های روستایی افزون‌بر ۱۷۹هزار و ۷۵۶ تُن و توسط کارخانجات آرد ۶۸۲۱ تُن بوده است.

وی با بیان اینکه شهرستان کبودراهنگ  با تحویل ۷۳ هزار و ۱۰۰ تُن گندم بیشترین و شهرستان فامنین با ۸۱۱۲ تُن گندم کمترین و پایین‌ترین گندم تحویلی به مراکز خرید تضمینی گندم را تا هشتم مرداد داشته‌اند، تصریح کرد: طی ۲۹ خرداد تا هشتم مرداد علاوه بر شهرستان‌های کبودراهنگ و فامنین شهرستان‌های همدان ۲۰هزار و ۶۰۲ تُن، بهار ۲۰هزارو ۲۴ تُن، نهاوند ۴۷هزارو  ۸۰۹ تُن، رزن ۶۷هزار و ۲۶۰ تُن، قروه درگزین ۲۲هزار و ۶۱۱ تُن، ملایر با ۱۲هزار و ۳۰۹ تُن، اسدآباد با ۴۸ هزار و ۱۲۶ تُن به تفکیک دارای تحویل گندم مازاد توسط کشاورزان به مراکز خرید تضمینی گندم بوده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون از این میزان گندم تحویلی به مراکز خرید تضمینی گندم سطح استان همدان، مراکز مباشر(تعاون روستایی) با ۵۵ درصد خرید، بیشترین میزان خرید گندم تضمینی را به نسبت سایر مراکز ‌از جمله مراکز دولتی‌، کارخانجات آرد و بخش خصوصی داشته‌اند.

خانجانی گفت: از ۴۲۵ هزار هکتار کشت گندم آبی و دیم استان همدان ۳۵۰ هزار هکتار آن به گندم آبی و ۷۵ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص دارد که براساس پیش‌بینی از این میزان سطح اراضی گندم دیم و آبی استان افزون‌بر ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار تُن گندم قابل برداشت خواهد بود.

وی از پیش‌بینی خرید تضمینی ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تُن گندم توسط مراکز خرید مستقر در سطح استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال زراعی ۱۴۰۴ به ازای هر کیلوگرم گندم معمولی ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و برای گندم دوروم ۲۱ هزار تومان قیمت تعیین شده است.

به گزارش ایسنا، سال گذشته بیش از ۹۰۰ هزار تُن گندم در استان همدان تولید شده بود که از این میزان افزون‌ بر ۷۰۶ هزار تُن آن توسط مراکز خرید خریداری شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha