سید حسین خوانساری در گفتوگو با ایسنا، اظهار گرد: گندمکاران همدانی از آغاز خرید تضمینی گندم از تاریخ ۲۹ خرداد تاکنون دارای بیش از ۶.۵ همت مطالبات هستند که پرداخت این میزان مطالبات دهقانان و گندمکاران همدانی با جدیت در دست پیگیری است.
وی افزود: روز گذشته ۷ مرداد دبیر هیئت دولت در استان همدان حضور داشتند که طی دیدار با ایشان میزان موضوع مطالبات گندمکاران استان را با ایشان مطرح کردیم و به نامه مکتوب آن تحویل وی داده شد.
خوانساری تصریح کرد: امروز در جلسه هیات دولت موضوع مطالبات گندمکاران مطرح خواهد شد که امیدواریم این جلسه منتج به نتیجه شده و به زودی مطالبات گندمکاران همدانی پرداخت شود.
وی با بیان اینکه همه تلاش و پیگیری ما پرداخت مطالبات گندمکاران همدانی است، گفت: در سال گذشته گندمکاران همدانی طی خرید تضمینی گندم دارای ۱۲ هزار ۴۳۴ میلیارد تومان مطالبات بودند که به صورت ۱۰۰ درصدی کل این مطالبات آنان پرداخت شد.
به گزارش ایسنا، از ۲۹ خرداد تا هشتم مرداد توسط ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم مستقر در سطح استان همدان افزونبر ۳۲۹ هزار و هشت تُن گندم از کشاورزان به ارزش ۶۷ میلیارد و ۷۳۱ میلیون ریال خریداری شده که این کشاورزان منتظر پرداخت بدهی گندم خود هستند .
براساس پیشبینی جهاد کشاورزی در سالجاری ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تُن گندم توسط مراکز خرید تضمینی مستقر در سطح استان خریداری خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات