• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404051106731
  • خبرنگار : 50673

استاندار تاکید کرد:

نقش پارک علم و فناوری در زنجیره ارزش هرمزگان حیاتی است

نقش پارک علم و فناوری در زنجیره ارزش هرمزگان حیاتی است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به صنایع بزرگ، نقش پارک علم و فناوری را در تکمیل زنجیره ارزش و افزایش بهره‌وری اقتصادی استان حیاتی دانست.

محمد آشوری تازیانی  روز شنبه ۱۱ مرداد با هدف بررسی روند فعالیت‌ها و ظرفیت‌های صنعتی استان، به همراه احمد نفیسی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، از بخش‌های مختلف پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و کمپ شهید حاجبی بازدید کرد.

آشوری تازیانی، در نشست با مدیران پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس با تبریک به مدیرعامل جدید این مجموعه، استفاده از نیروهای جوان در مدیریت پالایشگاه را ارزشمند دانست و گفت: پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس یکی از جوان‌ترین پالایشگاه‌های کشور است و نقش مهمی در حل ناترازی بنزین و تأمین نیاز کشور، خصوصاً در نخستین سال‌های بهره‌برداری داشته است.

وی افزود: برای توسعه دانش‌بنیان استان، باید نیروی انسانی متخصص از زنجیره آموزش تقویت شود و پارک علم و فناوری استان با اتصال به بنگاه‌های اقتصادی، نقش‌آفرینی کند.

آشوری تازیانی با اشاره به اهمیت ساماندهی زنجیره علم و فناوری، تاکید کرد: افزایش ارتباط میان صنایع، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری یک ضرورت است و شهرک‌های صنعتی از جمله شهر نفتی خلیج فارس باید ظرفیت استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان را فراهم کنند. پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس نیز می‌تواند نقش کلیدی در پشتیبانی این حوزه ایفا کند.

وی اضافه کرد: تقویت سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی استان، بویژه با مشارکت صنایع، دستاوردهای بیشتری را به همراه خواهد داشت و باید شاهد اقدامات بزرگتر در این حوزه باشیم.

استاندار هرمزگان همچنین از مشارکت پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در ساخت بیمارستان ۲۶۴ تخت‌خوابی در بندرعباس تقدیر کرد و گفت: این پروژه باید از محل مسئولیت اجتماعی و ظرفیت بند خ قانون بودجه هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، آشوری با انتقاد از پراکندگی فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی در صنایع، خواستار ساماندهی و ایجاد صندوق توسعه‌ای در استان شد و تأکید کرد: توازن در توزیع منابع و اجرای طرح‌های توسعه‌ای باید بر مبنای منطق صحیح انجام شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha