• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404052113231
  • خبرنگار : 50455

آیت‌الله مکارم شیرازی: تأثیر تبلیغات از سلاح‌ بیشتر است

آیت‌الله مکارم شیرازی: تأثیر تبلیغات از سلاح‌ بیشتر است

ایسنا/قم آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اهمیت تبلیغات در شرایط امروز جهان، بیان کرد: در دنیای امروز، تأثیر تبلیغات از سلاح‌ها بیشتر است و حتی گاهی سلاح‌ها به میدان می‌آیند، اما تبلیغات مردمی می‌تواند آن‌ها را خنثی کند.

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با قدردانی از دست‌اندرکاران این حوزه، فعالیت آنها را مهم، سنگین و بسیار مفید توصیف کرد و افزود: در بسیاری از موارد، دشمن قصد اجرای برنامه‌ای را داشته، اما شما با اقدامات خود، برنامه آنان را به‌هم زده‌اید که این امر بسیار ارزشمند است.

این مرجع تقلید کار فعالان تبلیغاتی را عبادتی الهی و مؤثر در حفظ نظام دانست و گفت: دوراندیشی امام خمینی (ره) در طراحی چنین برنامه‌هایی موجب خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله مکارم شیرازی در روز سه‌شنبه ۲۱ مرداد، وی با اشاره به آثار مثبت فعالیت‌های تبلیغاتی تصریح کرد: ما سرمایه‌های اجتماعی ارزشمندی همچون مشارکت مردم در فعالیت‌های مختلف انقلاب داریم که باید از آنها حداکثر استفاده را برد.

آیت‌الله مکارم شیرازی در پایان ابراز امیدواری کرد: فعالان این عرصه با انگیزه و امید بیشتر به کار خود ادامه دهند و مشمول عنایات الهی و توجهات حضرت ولی‌عصر (ع) باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha