• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404052213640
  • خبرنگار : 71664

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

ذخایر خون در وضعیت «قابل‌قبول» / نحوه فعالیت مراکز انتقال خون در اربعین

ذخایر خون در وضعیت «قابل‌قبول» / نحوه فعالیت مراکز انتقال خون در اربعین

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون با بیان اینکه نیاز به خون در مراکز درمانی همیشگی است، از هموطنان خواست که در روزهای پایانی ماه صفر در پویش «مهر حسینی برای ایران» شرکت کنند.

شهرام میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه وضعیت ذخایر خون «قابل‌قبول» است، گفت: در حال حاضر، مشکلی در زمینه تامین خون مورد نیاز مراکز درمانی وجود ندارد اما باید بدانیم که نیاز به خون، نیازی همیشگی است و این احتمال وجود دارد که هرکدام از شهروندان بنا به دلیل حادثه‌ای به دریافت خون نیاز داشته باشد. 

وی با بیان اینکه پویش «مهر حسینی برای ایران» در حال برگزاری است، توضیح داد: اجرای پویش «مهر حسینی برای ایران» از اول ماه محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه‌ دارد. سازمان انتقال خون از هموطنانی که نسبت به نذر خون و نجات جان بیماران در ماه‌های محرم یا صفر نیت کرده‌اند اما چنین فرصتی برای آنها فراهم نشده، درخواست می‌کند که تا پایان ماه صفر نسبت به ادای نیت خود اقدام کنند. اگرچه علم پزشکی بسیار پیشرفت کرده اما خونی که خدواند به انسان‌ها اعطا کرده هیچ جایگزینی ندارد. به دلیل اینکه خون هیچ جایگزینی ندارد، اهدای خون امری ضروری است. هموطنان می‌توانند آستین همت را بالا بزنند و سلامت را برای کسانی که به خون نیاز دارند به ارمغان آورند. سازمان انتقال خون، پویش «نذر حسینی» را در ماه محرم و صفر سال‌های گذشته برگزار می‌کرد که این پویش در سال جاری با عنوان «مهر حسینی برای ایران» برگزار می‌شود. 

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ایران درباره ساعت فعالیت پایگاه‌های انتقال خون در روز اربعین گفت: نحوه فعالیت پایگاه‌های انتقال خون  سراسر کشور در روز اربعین مانند روزهای عادی سال است. همچنین نحوه فعالیت پایگاه‌های جامع انتقال خون در شهر تهران متفاوت است؛ به نحوی که مرکز «وصال» تا ساعت ۱۰ شب پذیرای اهداکنندگان خون است و سایر مراکز جامع  تهران یعنی پایگاه‌های «تهرانپارس»، «ستاری» و «شهرری» نیز تا ساعت ۱۸ پذیرای اهداکنندگان هستند. 

میرزایی ادامه داد: هم‌میهنان با مراجعه به پایگاه نوبت‌دهی اهدای خون می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اولیه برای اهدای خون اقدام کنند. نحوه فعالیت تمام پایگاه‌های انتقال خون در سامانه نوبت‌دهی سازمان انتقال خون ثبت شده و هم‌وطنان می‌توانند ساعات و روز مراجعه برای اهدای خون را انتخاب کنند تا زمان پذیرش آنها برای اهدای خون کاهش یابد.

وی با بیان اینکه اهدای خون می‌بایست امری مستمر شود، توضیح داد: با توجه به اینکه نیاز به خون، نیاز همیشگی مراکز درمانی و بیماران نیازمند دریافت خون است، اهدای خون نیز می‌بایست به امری مستمر تبدیل شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha