• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404052817029
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

در جنگ اخیر، دفاع از وطن به اولویت مشترک تبدیل شد

در جنگ اخیر، دفاع از وطن به اولویت مشترک تبدیل شد

ایسنا/کرمان یادواره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با حضور جمعی از فرهنگیان، خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان در محل اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان برگزار شد.

 محمدرضا فرحبخش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ۲۸ مرداد در این یادواره، با اشاره به نقش بی‌بدیل جوانان در دفاع از وطن، این رویداد را نماد همبستگی اجتماعی و بیداری ملی دانست.

وی با بیان اینکه یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه؛ نماد همبستگی ملی و ایستادگی در برابر تجاوز است، افزود: جوانان امروز نشان دادند که همچنان پای دفاع از وطن ایستاده‌اند.

فرحبخش گفت: من متولد پس از جنگ هستم؛ آنچه از دفاع مقدس درک کرده‌ام، روایت‌ها، فیلم‌ها و خاطراتی است که نسل ما از آن بهره‌مند شده. اما امروز، با وقوع جنگ ۱۲ روزه، نسل جدید خود را در معرض تجربه‌ای واقعی از مفهوم دفاع و ایستادگی دید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به حضور شهدای جوان کرمانی در نبرد اخیر با دشمن افزود: تصاویر شهدای امروز، جوانانی ۲۰ تا ۳۰ ساله را نشان می‌دهد که شاید برخی تصور می‌کردند اهل جنگ نیستند. اما دیدیم که چگونه در لحظه حساس، همه اختلاف‌نظرها کنار رفت و دفاع از وطن به اولویت مشترک تبدیل شد.

وی با تأکید بر نقش مقام معظم رهبری در ایجاد انسجام ملی، اظهار کرد: در روزهای سخت، محور ولایت توانست ملت را حول یک ستون واحد گرد آورد. این همبستگی، نه‌تنها در میدان نبرد، بلکه در رفتار اجتماعی مردم نیز نمود یافت و مردم با درک شرایط، همراهی کردند.

فرحبخش گفت: در روزهای پایانی جنگ، حضور در پایگاه‌های پرتاب موشک، به معنای پذیرش خطر قطعی بود. اما رزمندگان ما با جان و دل ایستادند؛ این ایثار، ارزشمند و تاریخی است.

وی در پایان با دعوت به حفظ و تقویت همبستگی ملی، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید قدر کشور، رهبری و مردم‌مان را بدانیم. این همبستگی، سرمایه‌ای است که می‌تواند آینده‌ای روشن برای ایران رقم بزند و تحریم‌ها را بی‌اثر سازد.

به گزارش ایسنا، استان کرمان در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، ۱۲ شهید تقدیم نظام اسلامی کرده است.

در جنگ اخیر، دفاع از وطن به اولویت مشترک تبدیل شد

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha