• سه‌شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۳:۲۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404052817607
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس خبر داد

تامین اعتبار ۲ بیمارستان سوختگی و سرطان یاسوج

تامین اعتبار ۲ بیمارستان سوختگی و سرطان یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: دو بیمارستان تخصصی سوختگی و سرطان یاسوج تأمین اعتبار شده‌اند.

محمد بهرامی سه شنبه شب ۲۸ مرداد در نشست خبری با خبرنگاران افزود: برخی از مدیران  خوب عمل کردند ولی از عملکرد برخی از مدیران راضی نیستم. باید تیم مدیریتی دولت در استان چاکاک و با تدبیر باشند که بتوانند برای رفع مشکلات مردم بهتر عمل کنند.

وی اظهار کرد: سعی کردم جنس نمایندگی تغییر کند و نگاه قومی و قبیله‌ای و منطقه ای را قبول ندارم و باید حساسیت‌ها در راستای مسایل و مشکلات مردم کم شود و مدیرانی که می‌توانند خوب عمل کنند را کمک‌شان کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتصاب و انتخاب مدیران باید رزومه و سابقه افراد باشد نه اینکه اهل کجاست و حامی چه کسی بود.

بهرامی تصریح کرد: در رابطه با واگذاری دنا شمالی و سدها جلوی کار را گرفتیم و یک قدم عقب نگذاشتم.

وی ادامه داد: خیلی از مدیران و مسئولان ما دست به عصا هستند و مدیرانی که در راستای مردم هزینه شدند این هزینه برای آنها به فرصت و سود تبدیل شد.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس‌ با بیان اینکه در یک سال اخیر سه پروژه کلان فعال شد، بیان کرد: برای اتصال یاسوج به آزادراه شیراز به اصفهان ‌۱۰ هزار میلیارد تومان ‌اعتبار پیش بینی شده است که برای قطعه اول ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.

بهرامی عنوان کرد: اخذ ۵ هزار میلیارد تومان برای لرزه نگاری چاه‌های نفت و گاز در مسیر بابکان تا مختار که می‌تواند ده‌ها سال رونق اقتصادی برای استان به همراه داشته باشد و سامانه انتقال آب از سد تنگ‌سرخ به یاسوج و شهرهای اطراف که در اسفند تصویب و در بودجه امسال پیش‌بینی شد، از دیگر اقدامات بوده است.

وی تصریح کرد: محور یاسوج ـ اصفهان بیش از ۱۸۰ درصد و محور یاسوج ـ شیراز بیش از ۱۰۰ درصد افزایش اعتبار داشته است. همچنین نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان برای اتصال یاسوج به آزادراه، ۱۰۰ میلیارد تومان برای سد سقاوه شهرستان مارگون و اعتبارات ویژه برای فاضلاب شهرهای یاسوج و سی‌سخت اختصاص یافت.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس با اشاره به حوزه بهداشت تاکید کرد: دو بیمارستان تخصصی سوختگی و سرطان یاسوج‌ تأمین اعتبار شده‌اند. بیمارستان سوختگی پیمانکار دارد و برای بیمارستان سرطان نیز ۱۶۰ میلیارد تومان از مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت تخصیص یافته است.

 بهرامی افزود: ۱۲۰ مدرسه جدید برای استان کهگیلویه و بویراحمد تعریف شده که ۹۰ مدرسه آن در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون است.

وی اظهارکرد: همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای رفع تنش آبی شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون اختصاص داده شده است.

نماینده مردم ‌ بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس ‌خاطرنشان کرد: میادین گازی مختار از دهه ۶۰ لنگ لنگان جلو آمد و در اولویت مسئولان قرار نداشت که با پیگیری‌های صورت گرفته طی یک سال اخیر این پروژه جان تازه گرفت و در اولویت مسئولان وزارت نفت قرار گرفت و هم اکنون دستگاه‌های خود را نصب کرده و تجهیزات حفاری را مستقر کرده اند و این پروژه فعال است.

بهرامی ادامه داد: در سال گذشته ۲۸۰ میلیارد تومان برای سد تنگ سرخ هزینه و کار شد که هم اکنون این پروژه ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای امسال نیز ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که امیدواریم اوایل سال آینده افتتاح شود، بخشی از مطالبات مردم پرداخت شده و بخشی هنوز پرداخت نشده و نیاز است که این قسمت گذاری به روزرسانی شود.

وی گفت: بیمارستان سرطان و سوختگی تامین اعتبار شدند و ۱۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات نفت برای بیمارستان سرطان پیش بینی شده است.

بهرامی با بیان اینکه شهرستان دنا فاقد ایستگاه فوق توزیع برق بوده که در این راستا ۱۰۰۰میلیارد تومان اختصاص یافت، تصریح کرد: بیمارستان پاتاوه برای زمین مشکل داشت و با معارض مواجه بود که امیدواریم با همکاری این مشکل رفع شود.

وی اظهار کرد: برای تنش آبی در سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون ۱۰۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است. مجوز مطالعاتی معدن مس خونگاه در شهرستان نیز دنا اخذ شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس ‌تاکید کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته تالاب مورزرد زیلایی در بین تالاب‌های ملی تصویب شد. هم‌چنین تونل‌های جاده یاسوج به سی سخت که چند سالی تعطیل بودند فعال شدند.

بهرامی تصریح کرد: ۱۵ زمین چمن مصنوعی برای سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون اختصاص یافته که امیدواریم زودتر عملیات اجرایی این پروژه‌های ورزشی آغاز شود.

وی با بیان اینکه ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج متروکه شده و بخشی از تجهیزات به سرقت رفته است، خاطرنشان کرد: ۶۰ میلیارد تومان برای بازسازی این ورزشگاه پیش بینی شده ‌ که برای تکمیل ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم تیم‌داری کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس‌ ادامه داد: پارسال می توانستیم تیم داری کرده و یک تیم در لیگ دسته دو یا یک داشته باشیم اما با توجه به استاندارد نبودن این ورزشگاه فدراسیون فوتبال اجازه نداد.

بهرامی عنوان کرد: برای سرمایه گذاری در پارک جنگلی و انتقال مخازن سوخت از شهر یاسوج پیگیری‌های کردیم. تنها سدی که برای مردم استان منافع دارد سد پراشکفت است اما باید طوری باشد که مردم منطقه آسیب نبینند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: بزرگ‌ترین مشکل امروز ما توسعه است و توسعه تنها در سایه آگاهی‌بخشی و تلاش خبرنگاران امکان‌پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha