• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404053118913
  • خبرنگار : 50604

امام جمعه گرگان تاکید کرد:

ضرورت توجه به زیرساخت‌ها در کنار پیشرفت‌های دفاعی کشور

ضرورت توجه به زیرساخت‌ها در کنار پیشرفت‌های دفاعی کشور

ایسنا/گلستان امام جمعه گرگان با تأکید بر لزوم توجه متعادل به کاستی‌ها و دستاوردهای کشور، حل مشکل ناترازی آب و برق را اولویت اصلی مسئولان دانست.

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در خطبه‌های نماز جمعه گرگان با اشاره به پیشرفت‌های بنیادین کشور در حوزه‌های مختلف به ویژه توانمندی‌های دفاعی، اظهار کرد: قدرتی که ما در جنگ ۱۲ روزه به دشمن نشان دادیم، همه جهان از جمله آمریکایی‌ها را متعجب کرد.

وی در ادامه با پذیرش وجود برخی کاستی‌ها در حوزه زیرساخت‌هایی مانند آب و برق، از مردم خواست تا در کنار توجه به این نواقص، پیشرفت‌های کلی کشور را نیز مدنظر داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان بر لزوم اهتمام بیشتر مسئولان برای رفع مشکلات روزمره مردم تأکید و بیان کرد: انتظار داریم مسئولان برای رفع این مشکلات تلاش بیشتری کنند تا نظام جمهوری اسلامی هرچه بیشتر به قله‌های افتخار نزدیک شود.

نورمفیدی در بخش دیگری از سخنانش از حضور و نقش‌آفرینی مردم گلستان در جنگ اخیر تقدیر کرد و گفت: باید سپاس‌گزار حضور همیشگی مردم در صحنه باشیم.

وی در پایان با اشاره به سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع)، بر لزوم الگوگیری از سجایای اخلاقی آن امام بزرگوار در تمامی جنبه‌های زندگی تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha