• شنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404060100379
  • خبرنگار : 30189

از بازدید میدانی یک مدیر سینمایی تا ریاست پژمان بازغی

از بازدید میدانی یک مدیر سینمایی تا ریاست پژمان بازغی

میثم زندی، سرپرست دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم، با انتشار یادداشتی از بازدید میدانی از تعدادی از سینماهای تهران خبر داد و اعلام کرد که تا پایان سال ۱۴۰۴ از تمام سینماهای پایتخت بازدید خواهد کرد و خبر دیگر اینکه ترکیب هیئت مدیره جدید انجمن صنفی کارگری بازیگران سینمای ایران با ریاست پژمان بازغی مشخص شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی در ادامه این یادداشت آمده است:

«نقش سالن‌های سینما و بهره برداران و مدیران آنها در توسعه هنر سینما بسیار حیاتی و قابل تقدیر است. سالن های سینما نه تنها محیطی برای نمایش آثار هنری و فرهنگی فراهم می کنند، بلکه پل ارتباطی مهمی بین فیلمسازان و مخاطبان هستند. حضور بخش خصوصی در راه اندازی و مدیریت سالن های سینما، نقش مهمی در پویایی و تنوع این فضاها ایفا کرده است.

بهره برداران و مدیران سالن های سینما با ایجاد ساختارهای حرفه ای، مدیریت بهینه و توجه به نیازهای مخاطب، توانسته اند تجربه دیداری مخاطبان را به سطح بالاتری ارتقا دهند. از سوی دیگر، فعالیت بخش خصوصی و رقابت سالم میان سالن ها، موجب افزایش کیفیت خدمات، نوسازی تجهیزات و گسترش سالن ها به مناطق مختلف شده است که این امر به توسعه فرهنگی و هنری جامعه کمک شایانی کرده است.

بدون شک تلاش های شما بهره برداران و مدیران سالن های سینما، که با پشتکار و علاقه به رشد هنر سینما خدمت می کنید، قابل ستایش است. شما نه تنها زمینه ای مناسب برای نمایش آثار هنری فراهم می کنید، بلکه با حمایت از تولیدات مختلف و معرفی فیلم های ارزشمند، به ارتقای فرهنگ سینمایی کمک می کنید.

از شما عزیزان در بخش خصوصی و کلیه مدیران و بهره برداران سالن های سینما تشکر می کنم که با تعهد و تخصص خود به توسعه هنر سینما دل بسته اید و به رشد و پیشرفت این هنر مقدس کمک بیدریغ می کنید. امید که این مسیر پر افتخار همچنان با همت و همدلی شما ادامه یافته و هنر سینما روزبه روز غنی تر و گسترده تر شود.

تابحال از سینماهای مگامال، رُزمال، هدیش، نیایش مال، همیلاسنتر، باغ کتاب، کوروش، ایران مال، زیمامال، زندگی، چارسو، بازدید کرده ام و امیدوارم تا پایان سال خدمت تمامی همکاران عزیزمان در سایر سینماها برسم و از نزدیک حرف هایشان را شنیده و عرض تقدیر و تشکر داشته باشم».

از بازدید میدانی یک مدیر سینمایی تا ریاست پژمان بازغی

نخستین هیئت‌مدیره انجمن بازیگران سینما معرفی شد

در نخستین جلسه رسمی هیئت‌مدیره انجمن صنفی کارگری بازیگران سینمای ایران، که روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه برگزار شد، ترکیب جدید مسئولان و اعضای این نهاد صنفی مشخص شد.

در این جلسه که پس از برگزاری مجمع عمومی در روز دوشنبه ۲۰ مرداد تشکیل شد، پژمان بازغی به عنوان رئیس هیئت‌مدیره انتخاب گردید. سایر سمت‌ها نیز به ترتیب به سام درخشانی (نایب‌رئیس)، علی دهکردی (دبیر) و فریبا کوثری (خزانه‌دار) سپرده شد.

اعضای اصلی هیئت‌مدیره شامل حسین سلیمانی، محسن کیایی و کوروش سلیمانی هستند. همچنین حبیب دهقان‌نسب و کمند امیرسلیمانی به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند. مهراوه شریفی‌نیا بازرس اصلی و سیروس همتی بازرس علی‌البدل این دوره از انجمن خواهند بود.

از جمله تصمیمات مهم این نشست، تشکیل سه گروه تخصصی اقتصادی، فرهنگی و رفاهی بود. این اقدام گامی نوین در راستای حل مشکلات صنفی و ارتقای شرایط کاری و معیشتی بازیگران ارزیابی می‌شود.

حضور چهره‌های شناخته‌شده و فعال در ترکیب جدید هیئت‌مدیره، همراه با برنامه‌ریزی برای سازمان‌دهی امور صنفی، این امید را ایجاد کرده که انجمن بازیگران خانه سینما در دوره جدید بتواند نقش مؤثرتری در حمایت از اعضا و تثبیت جایگاه حرفه‌ای آنان ایفا کند.

به نظر می‌رسد این تحولات، نویدبخش آغاز دوره‌ای پویا و امیدوارکننده برای جامعه بازیگران سینمای ایران باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha