• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404060301371
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل آموزش و پرورش استان

۱۰۰۰ کلاس درس در فارس بهسازی و شاداب‌سازی می‌شود

۱۰۰۰ کلاس درس در فارس بهسازی و شاداب‌سازی می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس اعلام کرد: در مرحله نخست طرح شهید عجمیان، بیش از یک‌هزار کلاس درس در ۱۳۲ مدرسه استان برای بهسازی و شاداب‌سازی شناسایی شد.

محسن کلاری امروز دوشنبه سوم شهریور در جلسه ستاد استانی طرح شهید عجمیان در فارس گفت: این طرح با هدف بهسازی و شاداب‌سازی مدارس حاشیه‌ای، کمتر برخوردار و شبانه‌روزی اجرا می‌شود و در صورت نیاز سایر مدارس نیز در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در اجرای این طرح از ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی به‌ویژه گروه‌های دانش‌آموزی استفاده می‌شود تا محیط مدارس به فضایی بهتر برای یادگیری و فعالیت آموزشی تبدیل شود.

مدیرکل نوسازی مدارس فارس نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده اظهار کرد: در مرحله نخست این طرح، ۳۲۷۰ قلم کالا شامل ۶۲۰ وایت‌برد، ۹۰۰ شیر آبخوری، ۹۰۰ شیر سرویس بهداشتی و ۸۵۰ چراغ روشنایی تهیه و آماده توزیع شده است.

امین سینایی افزود: علاوه بر این، ۳۶ تن رنگ و ۵۲۰۰ متر موکت نمازخانه خریداری شده و در اختیار مدارس مشمول طرح قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha