سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۸:۴۶
منبع: نمایندگی لرستان
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه بهسازی دره اسدآبادی خرم‌آباد

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان خبر داد

پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه بهسازی دره اسدآبادی خرم‌آباد

لرستان (ایسنا) - مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان از پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه بهسازی دره اسدآبادی خرم‌آباد خبر داد.

سید سجاد خلفوند گفت: پروژه بهسازی دره اسدآبادی با اعتبار ریالی ۴۰ میلیارد ریال در حال انجام بوده و برنامه‌ریزی خوبی در خصوص آن صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از بسیج سازندگی لرستان در چهارم شهریور، وی ادامه داد: این پروژه باعث تسهیل در ترافیک شهریِ منطقه ساحلی اسدآبادی و همچنین ایجاد راه دسترسی به دره اسدآبادی و فراهم سازی زمینه برای ارائه خدمات بیشتر دستگاه‌های مختلف اجرایی و امدادی را در این منطقه فراهم می‌آورد.

خلفوند افزود: تاکنون مراحل خاک برداری، اجرا و تکمیل کانال آب بر جهت هدایت آب‌های فصلی و سنگ کاری دیوار ساحلی این پروژه انجام شده و امید می‌رود در صورت نبود مشکل مالی، تا یک ماه آینده زیرسازی پروژه و تمام بخشی که به سازندگی واگذار شده است به اتمام برسد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها