• شنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404060804330
  • خبرنگار : 71658

واژگونی یک قایق در مسیر «جزایر قناری»؛ تایید ۶۹ فوتی تاکنون

واژگونی یک قایق در مسیر «جزایر قناری»؛ تایید ۶۹ فوتی تاکنون

گارد ساحلی «موریتانی» اعلام کرد در پی واژگونی یک قایق در سواحل این کشور واقع در شمال غرب آفریقا، دست‌کم ۶۹ نفر جان خود را از دست داده و تعداد زیادی نیز مفقود شده‌اند.

به گزارش ایسنا، ۱۷ نفر نجات یافته‌اند و جست‌وجو برای یافتن سایر مسافرانی که سوار بر این قایق و به سمت جزایر قناری اسپانیا در حرکت بودند، ادامه دارد.

به گفته بازماندگان، این قایق گامبیا را ترک کرده و حدود ۱۶۰ سرنشین داشته که عمدتاً اتباع گامبیایی و سنگالی بوده‌اند.

این سفر خطرناک از طریق اقیانوس اطلس به مسیری رایج برای مهاجران آفریقایی که سعی در رسیدن به اروپا دارند، تبدیل شده است.

سال گذشته نزدیک به ۴۷ هزار نفر به جزایر قناری رسیدند و سازمان غیردولتی اسپانیایی «کامیناندو فرونتراس» تخمین می‌زند که بیش از ۹۰۰۰ مهاجر حین تلاش برای رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش بی بی سی، منابع گارد ساحلی به خبرگزاری اسپانیایی EFE گفتند که عملیات جست‌وجو در ساحل ادامه دارد و تیم‌های نجات در حال آماده شدن برای غواصی و بررسی قایق غرق شده هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha