محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را صاف تا قسمتی ابری دانست و اظهار کرد: کمینه و بیشینه دمای هوای استان بین ۱۱ و ۳۶ درجه سلسیوس در نوسان است.
وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده تداوم پایداری جوی و ماندگاری توده هوای گرم تا ظهر پنجشنبه در منطقه دانست و افزود: آسمانی صاف تا قسمتی ابری و مه آلود، همراه با وزش باد جنوبی پیش بینی می شود.
به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان، طی این مدت گاهی با شکل گیری ناپایداری های همرفتی و موقتی، افزایش ابر و احتمال رگبار و رعد و برق پراکنده دور از انتظار نیست.
دادرس ادامه داد: با توجه به شکل گیری چشمه های گرد و خاک در مناطق اطراف، احتمال گسیل آن به استان و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.
وی با بیان اینکه از بعد از ظهر پنجشنبه به تدریج با شمالی شدن جریانات و نفوذ امواج کم و بیش ناپایدار به منطقه، شرایط برای افزایش ابر و روند کاهش نسبی دما فراهم می شود، گفت: در بعضی نقاط شاهد بارندگی رگباری و شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و رعد و برق و تگرگ تا اواسط هفته آینده خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات