• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404061508386
  • خبرنگار : 71299

/گزارش/

چرا کیفیت نان در ایلام پایین است؟

چرا کیفیت نان در ایلام پایین است؟

ایسنا/ایلام کیفیت نان تولیدی در ایلام پایین است و حجم و چانه نان کوچک‌تر شده و نانوایان و کارشناسان دلایل مختلفی را برای این کیفیت پایین ذکر می‌کنند.

کارشناسان، نانواداران و مسئولان، مهارت کارگران، کیفیت آرد و خمیر، هزینه‌های بالای تولید نان و استهلاک دستگاه و ... را از دلایل کیفیت پایین نان بیان می‌کنند.

این در حالی است که دستگاه‌های اجرایی مسئول و نهادهای نظارتی، واحدهای نانوایی را مرتب بازرسی می‌کنند.

پیمان ملک‌خطاوی نانوادار ایلامی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص کیفیت نان تولیدی نانوایی‌های ایلام گفت: کیفیت نان تولیدی در ایلام در حد مطلوبی است و اگر بخواهیم این کیفیت ارتقا پیدا کند باید نرخ نان را متناسب با هزینه‌ها افزایش دهیم.

وی افزود: هزینه های تولید نان در واحدهای نانوایی بسیار بالا است و دخل و خرج با هم همخوانی ندارد، هزینه‌های اصلی شامل اجاره مغازه، هزینه کارگر، هزینه انرژی، تعمیرات دستگاه و بیمه است، نانوداران را با مشکلات زیادی روبرو کرده و این هزینه‌ها در کیفیت نان هم موثر است.

جعفر رشیدی رئیس اتحادیه نانوایان استان ایلام نیز در گفت و گو با ایسنا در خصوص کیفیت نان در استان اظهار کرد: بر اساس نظر مرکز پژوهش‌های غله کشور، کیفیت نان تولیدی در ایلام رتبه اول تا ششم کشور را در اختیار دارد و تولید نان سبوس‌دار نیز در برنامه است که کیفیت نان را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر برای افزایش کیفیت ، نرخ نان باید به‌طور منطقی اصلاح شود خاطرنشان کرد: نرخ نان در استان باید بر اساس نرخ نان سایر استان‌ها، همسان‌سازی شود و این در کیفیت تولید نان موثر است.

چرا کیفیت نان در ایلام پایین است؟

رئیس اتحادیه نانوایان استان ایلام توضیح داد: هزینه‌های تولید نان در ایلام بالا است و نانوایان استان در حال حاضر مشکلاتی دارند به گونه‌ای که با سهمیه آرد پایین، نانوا از جیب خود هزینه می‌کند و سودآوری ندارد.

دبیر فیض‌الهی رئیس اتاق اصناف ایلام نیز در خصوص مشکلات تولید نان و نانوایان استان به خبرنگار ایسنا گفت: دخل و خرج نانوایی‌ها با هم نمی‌خواند، اجاره مغازه نانوایی دشوار شده و مبلغ آن بالا است.

وی خاطرنشان کرد: اغلب دستگاه‌های ریزشی پخت نان مستهلک است و تسهیلاتی برای خرید و نوسازی دستگاه به نانوادار داده نمی شود.

فیض‌الهی توضیح داد: نرخ نان در استان طبق آمار رسمی، نسبت به کل کشور ارزان‌تر استاین نرخ به نانوادار ضربه می‌زند.

رئیس اتاق اصناف ایلام اضافه کرد: کیفیت آرد استان بهتر شده است و انتظار تولید نان باکیفیت از نانوایان به‌حق است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha