ولیاله زمانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به دغدغه برخی شهروندان درباره وجود لکههای سوختگی در نانهای لواش، افزود: این موضوع ناشی از آلودگی یا تهدیدی برای سلامت مردم نیست، بلکه در فرآیند پخت و بهدلیل چسبیدن تکههای ریز خمیر به تنور و سوختن آنها رخ میدهد و ارتباطی با کیفیت و بهداشت نان ندارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تصریح کرد: کیفیت آرد مصرفی در نانواییها بهطور مرتب کنترل میشود و دورههای آموزشی برای ارتقای مهارت نانوایان برگزار خواهد شد. همچنین بازرسیهای مشترک با دستگاههای نظارتی و بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام است و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی تأکید کرد: نان سالم و باکیفیت حق مردم است و دستگاههای مسئول اجازه نخواهند داد سلامت جامعه به هیچوجه به خطر بیفتد.
انتهای پیام
نظرات