• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404061609241
  • خبرنگار : 50649

در نشست شهرداری و استاندارد مطرح شد

ارتقای ایمنی و استانداردسازی تجهیزات تفریحی در ۲۰۰ بوستان شهری شیراز

ارتقای ایمنی و استانداردسازی تجهیزات تفریحی در ۲۰۰ بوستان شهری شیراز

ایسنا/فارس مدیرکل نظارت بر خدمات شهری و رئیس کمیته استانداردسازی لوازم تفریحی شهرداری شیراز، اعلام کرد که اقدامات بهسازی، نوسازی و دریافت گواهی‌های استاندارد دوره‌ای تجهیزات زمین‌های بازی کودکان و لوازم بدن‌سازی در بیش از ۲۰۰ بوستان شهری در حال انجام است.

نشست هماهنگی و تعامل میان شهرداری شیراز و اداره کل استاندارد فارس با محوریت استانداردسازی لوازم تفریحی امروز یکشنبه ۱۶ شهریور در دفتر معاونت محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری برگزار شد.  

در این جلسه که با حضور نمایندگان اداره کل استاندارد فارس، مسئولان حوزه معاونت محیط‌زیست و خدمات شهری، اعضای کمیته مرکزی استانداردسازی لوازم تفریحی و نمایندگان مناطق شهرداری تشکیل شد، وضعیت فعلی تجهیزات تفریحی مورد بررسی قرار گرفت و فرآیندهای لازم جهت دریافت گواهی استاندارد بازبینی شد.

همچنین مقرر شد جلسات مشترک به‌صورت مستمر و دوره‌ای برگزار شود تا موانع موجود مرتفع و روند صدور گواهی‌های استاندارد تسهیل شود.  

در این نشست، نماینده اداره کل استاندارد فارس ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده، شهرداری شیراز را در زمره برترین شهرداری‌های کشور در حوزه استانداردسازی لوازم تفریحی عنوان کرد.  

سعید معصومی، مدیرکل نظارت بر خدمات شهری و رئیس کمیته استانداردسازی لوازم تفریحی شهرداری شیراز، نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی تجهیزات تفریحی اظهار داشت: دستگاه‌های شهربازی مستقر در بیش از ۷۰ بوستان سطح شهر به‌صورت مستمر بازبینی می‌شوند تا شرایط ایمنی و استاندارد آنها کنترل شود. 

وی همچنین افزود: سه مجموعه بزرگ شهربازی در بوستان‌های نماز، جنت و آزادی توسط بخش خصوصی در حال احداث است که طی ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد.  

معصومی در ادامه بیان کرد: در خصوص تجهیزات زمین‌های بازی کودکان در بیش از ۲۰۰ بوستان شهری، اقدامات لازم برای بهسازی، نوسازی و دریافت گواهی‌های استاندارد دوره‌ای در حال انجام است.  

وی تصریح کرد: همچنین لوازم بدن‌سازی بوستان‌ها نیز در دستور کار استانداردسازی قرار دارد و شهرداری شیراز آمادگی کامل برای همکاری در زمینه دریافت گواهی‌های مربوطه را دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha