• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404061710212
  • منبع : نمایندگی فارس

معاون حرم:

حرم شاهچراغ(ع) در جشن پیامبر مهربانی‌ها نورباران می‌شود/ اعلام برنامه‌های هفته وحدت

حرم شاهچراغ(ع) در جشن پیامبر مهربانی‌ها نورباران می‌شود/ اعلام برنامه‌های هفته وحدت

ایسنا/فارس به‌مناسبت هفته وحدت و ایام جشن و سرور یک‌هزار و پانصدمین سال ولادت با سعادت پیامبر اعظم؛ حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) و رئیس مذهب تشیع؛ امام جعفر صادق(ع)، ویژه برنامه‌های مختلفی در سومین حرم اهل‌بیت(ع) برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی حرم شاهچراغ(ع) در تشریح این برنامه‌ها، اظهار کرد: در روز پنج‌شنبه، ۲۰ شهریور کنگره‌ بین المللی شعر «پیامبر اعظم(ص)» با موضوع «امت احمد(ص)، اسوه مقاومت»، از ساعت ۱۴ تا ۲۰،  با حضور جمعی از شعرای آیینی کشور و همچنین شاعرانی از کشورهای خارجی، در این بارگاه منور برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم میرشکاری ادامه داد: در روز سه‌شنبه، ۱۸ شهریور، زائران پیاده شهرستان‌های فیروزآباد و خرامه، در قالب کاروان‌های «کوچ عاشقانه» به این بارگاه منور مشرف و با سلاله پاک نبی مکرم اسلام(ص) حضرت احمدبن موسی الکاظم(ع)، تجدید میثاق خواهند کرد. در ادامه، در شب این میلاد خجسته، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره)، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیم، امام جمعه کوار سخنرانی خواهند کرد و سید محسن بنی‌فاطمی به مدیحه‌سرایی و قرائت دعای توسل می‌پردازد.

وی در ادامه به برنامه‌های سالروز ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام(ص) و حضرت موسی‌بن جعفر علیه السلام، اشاره و اظهار کرد: در ساعت ۱۱ ظهر روز چهارشنبه، ۱۹ شهریور نوای قرائت «زیارت حضرت رسول(ص) از بعید»، همراه با مدیحه سرایی کربلایی محمدرضا فرخی در حرم مطهر طنین‌انداز خواهد شد و در ادامه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، گروه تواشیح «سحاب» و گروه نقالی نوجوانان «دختران آفتاب» به اجرای برنامه می‌پردازند. همچنین از ساعت ۱۶ شادپیمایی ارادتمندان به ساحت مقدس اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع)، از میدان شهدا به سمت حرم مطهر، برگزار می‌شود و مواکب مختلف در طول مسیر به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات اسلامی حرم شاهچراغ(ع) در خصوص برنامه‌های شام ولادت، گفت: همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی(ره) و با حضور جمعی از ائمه جمعه و علمای اهل سنت، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد پناهیان به ایراد سخن خواهند پرداخت و سید محسن بنی فاطمی در ثنای پیامبر اعظم(ص)، مدیحه‌سرایی و مولودی‌خوانی می‌کند. در این مراسم، ۳۰۰ کیلوگرم کیک خامه ای بین زائران و مجاوران حرم مطهر، توزیع خواهد شد.

وی اظهار کرد: در روز پنج‌شنبه ۲۰ شهریور بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء، مراسم بزرگداشت شهدای گرانقدر ۱۷شهریور و شهدای مظلوم یمن، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین احمد پناهیان و قرائت دعای کمیل با نوای حاج حسن جوکار، در حرم مطهر برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی حرم شاهچراغ(ع) در روز دوشنبه ۱۷ شهریور، برگزاری مسابقه قرآنی حفظ سوره محمد(ص)، اجرای ویژه برنامه های مختلف برای بانوان، کودکان و نوجوانان و همچنین برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله سیدمحمد مهدی دستغیب؛ تولیت فقید آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در ساعت ۹ تا ۱۱ صبح روز چهارشنبه، ۱۹ شهریور از دیگر برنامه‌های گرامی‌داشت هفته وحدت در سومین حرم اهل‌بیت(ع) است که معاون فرهنگی حرم مطهر به آن‌ها اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha