• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404061811220
  • خبرنگار : 51024

دومین روز سفر وزیر میراث فرهنگی به آذربایجان شرقی:

سراب ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری آذربایجان‌ شرقی را دارد

سراب ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری آذربایجان‌ شرقی را دارد

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: شهرستان سراب با پیشینه تاریخی غنی، مناظر طبیعی چشم‌نواز و نیروی انسانی توانمند، شایسته معرفی و حفاظت اصولی است و با برنامه‌ریزی دقیق می‌تواند جایگاه برجسته‌ای در نقشه گردشگری کشور به دست آورد.

سیدرضا صالحی‌ امیری عصر سه‌شنبه ۱۸ شهریور در جلسه شورای اداری سراب، این شهرستان را «ستاره‌ای درخشان در آسمان ایران» نامید و اظهار کرد: آبگرم‌های سراب از ظرفیت‌های بسیار ارزشمند آن است و این ظرفیت طبیعی با معرفی اصولی و بهره‌گیری از رسانه‌ها و فضای مجازی، می‌تواند به یکی از برندهای مطرح گردشگری کشور تبدیل شود.

 وی اظهار کرد: دولت با هدف تقویت گردشگری در مناطق روستایی، برنامه‌ای را برای راه‌اندازی حداقل یک واحد بومگردی در هر روستا تدوین کرده و حمایت‌های مالی و تسهیلاتی لازم برای اجرای این طرح را فراهم خواهد ساخت.

وی با تأکید بر لزوم انجام مطالعات باستان‌شناسی منسجم در منطقه، افزود: با اجرای یک طرح ده‌ساله و سرمایه‌گذاری هدفمند، سراب ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری آذربایجان و حتی ایران را دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین از اختصاص بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در شهرستان خبر داد و تصریح کرد: منابع مالی و امکانات موجود باید بصورت هدفمند در مسیر توسعه همه‌جانبه سراب به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به اهمیت تاریخی مسجد جامع سراب، انجام کاوش‌های علمی در لایه‌های باستانی این اثر ارزشمند را ضروری دانست و اضافه کرد: با وجود ورود بیش از هفت میلیون گردشگر به کشور در سال گذشته، هدف‌گذاری برای رشد ۲۵ درصدی محقق نشد؛ بنابراین تمرکز بر جذب گردشگران خارجی باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین توسعه بومگردی را از سیاست‌های اصلی دولت دانست و تأکید کرد: ایجاد واحدهای بوم‌گردی در روستاها با پشتیبانی مالی و ارائه تسهیلات دولتی به‌طور جدی پیگیری خواهد شد.

وی در ادامه، توسعه هتل‌های چهار و پنج‌ستاره، طراحی بسته‌های سرمایه‌گذاری و جذب جشنواره‌های بین‌المللی در حوزه صنایع‌دستی، گردشگری عشایری و خوراک محلی را از اولویت‌های مهم دولت برشمرد و افزود: راه‌اندازی بازارچه دائمی برای عرضه آثار هنری و تقویت بخش موزه و مردم‌شناسی، می‌تواند جایگاه سراب را در سطح ملی و بین‌المللی تثبیت کند.

صالحی‌امیری همچنین به تخصیص بیش از دو همت اعتبار به استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از اراده دولت برای تحقق عدالت‌محوری و توسعه متوازن دانست.

وی با تشریح سیاست‌های دولت در زمینه بازتوزیع منابع، گفت: دهک‌های پردرآمد باید هزینه واقعی خدمات را پرداخت کنند تا منابع حاصل از آن به مناطق محروم اختصاص یابد و عدالت اجتماعی بطور ملموس تحقق پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha