• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404061811286
  • خبرنگار : 50286

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد:

آغاز شمارش معکوس برای راه‌اندازی بخش‌های آنژیوگرافی و سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام جیرفت

آغاز شمارش معکوس برای راه‌اندازی بخش‌های آنژیوگرافی و سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام جیرفت

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از شمارش معکوس برای راه‌اندازی بخش‌های آنژیوگرافی و سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام جیرفت خبر داد.

علی‌اصغر خیرخواه ۱۸ شهریور در حاشیه بازدید از زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان جیرفت اظهار کرد: با وجود اقدامات انجام‌شده در حوزه درمان منطقه، همچنان در برخی موارد کمبودهایی وجود دارد و بیماران ناچارند برای دریافت خدمات به شهرهای دیگر مراجعه کنند. یکی از این نیازها، بخش آنژیوگرافی است که طی دو سال گذشته به‌طور جدی پیگیر راه‌اندازی آن بوده‌ایم.

وی افزود: با تلاش‌های انجام‌شده، دستگاه آنژیوگرافی از طریق هیئت‌امنا خریداری شد. هرچند آماده‌سازی فضای مورد نیاز زمان‌بر بود، اما اکنون محل نصب در بیمارستان امام جیرفت تکمیل و دستگاه مستقر شده است. همچنین نصب درهای سربی این بخش امروز در حال انجام است.

خیرخواه ادامه داد: از ماه گذشته نیروی تخصصی این بخش برای آموزش به بیمارستان شفای کرمان اعزام شده است. علاوه بر آن، یک اتاق عمل قلب در مجاورت بخش آنژیوگرافی ساخته شده و آماده تجهیز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خاطرنشان کرد: بخش سی‌تی‌اسکن ۲ بیمارستان امام نیز با زیربنای ۸۰ متر مربع در حال احداث است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha